banner388

Vali Kaymak: Samsun'u hedefe ulaştıracağız

Samsun Valisi Osman Kaymak, "İnşallah hep birlikte el ele vererek, ortak akılla şehrimizi hedefe ulaştıracağız” dedi. 

Vali Kaymak: Samsun'u hedefe ulaştıracağız

Samsun Valisi Osman Kaymak, "İnşallah hep birlikte el ele vererek, ortak akılla şehrimizi hedefe ulaştıracağız” dedi. 

23 Mayıs 2018 Çarşamba 14:03
Vali Kaymak: Samsun'u hedefe ulaştıracağız

Samsun haber - Samsun Valisi Osman Kaymak, Samsun Ticaret ve Sanayi Odasına (TSO) iadei ziyarette bulundu.

Samsun TSO Meclis Başkanı Haluk Akyüz ve Yönetim Kurulu üyelerinin de yer aldığı ziyarette Vali Kaymak, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkan Yardımcılığına seçilmesinden dolayı Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu'nu tebrik etti.

Samsun Ticaret ve Sanayi Odasını(TSO) ziyarette konuşan Vali Osman Kaymak, hep birlikte el ele vererek, ortak akılla Samsun’u hedefe ulaştıracaklarını söyledi.

Samsun Valisi Osman Kaymak yaptığı konuşmada “Samsun Ticaret ve Sanayi Odamız bu güne kadar olduğu gibi, bundan sonra da Samsun’un sosyal ve kültürel yaşamında önemli bir yapı olacak olan kurumlarımızın başında gelmektedir. Bir kez daha sizlerin şahsında seçilen meclis üyelerinize ve yönetim kurulunuza başarılar diliyorum. Valilik olarak geçmiş dönemden beri Samsun Ticaret ve Sanayi Odasıyla birlikte yürütülen birçok çalışma oldu. Bu dönemde yine aynı şekilde odayla yürüteceğimiz çalışmalarımız olacaktır. İnşallah hep birlikte el ele vererek, ortak akılla şehrimizi hedefe ulaştıracağız” dedi. 

Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu ise “Şehrimize baktığımızda bunun yansımalarını görebiliyoruz. Sayın Valimizin öncülüğünde kentte yakaladığımız güzel birliktelik inşallah artarak devam edecek. Sizlerin de dediği gibi el ele vererek kentimiz ve ülkemiz için daha güzel çalışmalara, projelere imza atacağız” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.