banner388

Uzunkaya: Samsun ve Samsunlular için yola koyulduk

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Celal Uzunkaya seçim çalışmalarına devam ediyor.

Uzunkaya: Samsun ve Samsunlular için yola koyulduk

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Celal Uzunkaya seçim çalışmalarına devam ediyor.

28 Aralık 2023 Perşembe 15:01
Uzunkaya: Samsun ve Samsunlular için yola koyulduk

Yol iş Sendikası Samsun Şubesi, Emniyet Teşkilatı Vazife Malülü Şehit Aileleri Vakfı, Emlakçılar Odası Başkanı Mevlüt Oral ve C plaka Servisçiler Odası'nı ziyaret eden Uzunkaya, "Özlenen Samsun'u görmek için Samsun halkında büyük bir heyecan var. Onların heyecanı bizi de motive ediyor. Samsun için çok çalışmak öncelikli olacak. Sorunları, çözümleri ve özlemleri çok iyi biliyoruz. Güçlü bir ekip çalışması ortaya koyacağız. Hep birlikte Samsun olacağız." dedi.

Kadirşinas Samsunluların hizmetinde olmaktan büyük bir memnuniyet duyacağını ifade eden Uzunkaya; "Devlet tecrübemiz, bilgi ve birikimlerimizi bu şehir için kullanmak ve kentimize katkı sunmak için aday olduk. Büyüķşehir belediye başkanlığı makamı büyük bir sorumluluk gerektiriyor. Ben 40 yıllık devlet hayatımda hep sorumluluk alarak görevimi ifa ettim. Şimdi Samsun ve Samsunlular için bu sorumluluğu almaya adayım." diye konuştu.

Kısa bir süre içinde büyükşehir belediye başkan adayının Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanacağını sözlerine ekleyen Uzunkaya; "Sayın Cumhurbaşkanımızın takdirleriyle yakın bir zamanda aday açıklaması yapılacak. Bizim aday olmamız halinde kentimize olan sevgimiz ve ortaya koyacağız koca bir ÿürekle sevdamız Samsun için yollara koyulmaya hazırız." şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 28.12.2023 22:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.