banner388

Uzunkaya: Samsun'un sorunlarını ortak akılla çözeceğiz

AK Parti Büyüķşehir Belediye Başkan Aday Adayı Celal Uzunkaya seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Uzunkaya: Samsun'un sorunlarını ortak akılla çözeceğiz

AK Parti Büyüķşehir Belediye Başkan Aday Adayı Celal Uzunkaya seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

05 Aralık 2023 Salı 10:01
Uzunkaya: Samsun'un sorunlarını ortak akılla çözeceğiz

Şoförler ve Otomobilciler Odası Genel Başkanı Fevzi Apaydın, Yabancılar Odası Başkanı Olcay İnanç, Samsun eski Milletvekili Adem Yıldız, Erçal Grup Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Erçal'ı ziyaret etti.

Samsun'un sorunlarını, beklentilerini ve özlemlerini ortak bir akılla çözülmesi gerektiğini belirten Uzunkaya; "Birlik ve beraberlikte, istişarede hayır vardır. Biz Samsun'un her kesimini kucaklamak için aday adayı olduk. "Biz" varız diyebilmek hep birlikte ortak aklı esas alarak bir yönetim anlayışını hakim kılmak istiyoruz. "Ben yaptım oldu" mantığıyla hareket etmeyeceğiz. Samsun tüm Samsunluların ortak değeridir." dedi.

Celal Uzunkaya sözlerine şöyle devam etti; "Samsun'u yeniden marka kentler konumuna getirmek için büyük bir gayret içinde olmamız gerekiyor. Bunun yolu önce çok çalışmak ve büyük bir konsensüsle hareket etmekten geçer. Biz bunu başaracağımıza inandığımız için aday adayı olduk. Bu şehir hepimizin. Gelecek kuşaklara güzel bir Samsun bırakmak en esaslı görevimiz olmalıdır." diye konuştu.

Bu zamana kadar Samsun'a hizmet edenlere de teşekkür eden Uzunkaya; "Bu şehirde görev yapan, taşın altına elini koyan ve şehrimize bir çivi çakan herkesten Rabbim razı olsun. Biz daha iyisini yapabilmek için bu göreve talip olduk. 40 yıllık memuriyet hayatımda adil ve adaletli olmaya hep özen gösterdim. Kimseyi kayırmadan görevimi yaptım. Liyakata hep önem verdim. Bunu başardığınız takdirde gerisi zaten geliyor. Biz bu anlayışla Samsun'u ÿönetmeye talip olacağız." şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 05.12.2023 10:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.