banner388

Uzunkaya: Samsun'u ortak akılla yöneteceğiz

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Celal Uzunkaya, Habertürk ekranlarında Samsun için projelerinden ve belediyecilik hedeflerinden bahsetti.

Uzunkaya: Samsun'u ortak akılla yöneteceğiz

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Celal Uzunkaya, Habertürk ekranlarında Samsun için projelerinden ve belediyecilik hedeflerinden bahsetti.

18 Aralık 2023 Pazartesi 12:45

Habertürk TV'de Serap Belet'ın moderatörlüğünde yayınlanan Güne Bakış programına konuk olan Uzunkaya, proje ve hedeflerini vatandaşlara aktardı. 

BİLGİ, BİRİKİM VE TECRÜBELERİMİ SAMSUN İÇİN KULLANACAĞIM

Samsun'un öz evladı olduğunu belirten Uzunkaya, "Ben 40 yıla aşkın süreyle emniyet teşkilatının çeşitli kademelerinde ülkeme, milletime güvenlik alanında hizmet verdim. Görev boyunca edindiğim bilgi, birikim ve tecrübelerimi memleketime bu sefer yerel hizmet alanında sunmayı arzu ediyorum" dedi.

ORTAK AKILA VE VATANDAŞLARIN SÖZLERİNE KULAK VERECEĞİZ

Devlet hizmetleri ile kamu hizmetleri arasında ortak noktalar olduğunu vurgulayan Uzunkaya şu sözlere yer verdi:

"Daha önce belediyeler ile çok yakın çalışmalarımız oldu. Belediyelerin sorunlarını alarak lokal ve genel bazda iyileştirici düzenlemelerde öncülük yaptık. Belediye hizmetlerine çok yakın bilgi ve birikime sahibim.
 
Bugüne kadar göz ardı edilen ama vatandaşın önemsediği ve beklediği hizmet alanlarını dolduracak bir belediyeciliğin gerekli olduğuna inanıyorum. Görev bize nasip olursa vatandaşların uyarılarını, düşüncelerini ve fikirlerini öne alan bir belediyecilik anlayışını ilke edineceğiz.

Şehir ve şehirciliği buluşturan şeffaf ve hesap verebilir bir yönetim anlayışının çok önemli olduğuna inanıyorum."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cumhur 2023-12-19 06:28:11

Ortak akılla mı yönetilecekmiş.