banner388

Uzunkaya'dan Merve Vakfına ziyaret

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Celal Uzunkaya seçim çalışmalarına doludizgin devam ediyor.

Uzunkaya'dan Merve Vakfına ziyaret

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Celal Uzunkaya seçim çalışmalarına doludizgin devam ediyor.

29 Aralık 2023 Cuma 21:08
Uzunkaya'dan Merve Vakfına ziyaret

Samsun'da Merve Vakfı Başkanı ve yöneticileriyle biraraya gelen Uzunkaya  vakıf yönetimi ile bilgi alışverişinde bulundu.

İstişareye her alanda büyük önem verdiğini ifade eden Uzunkaya; "Değerli vakıf başkanımız ve yönetim kurulu üyelerimizle birlikte sosyal, kültürel ve eğitimle ilgili ciddi görüşmeler yaptık. Bundan sonra ki dönem de neler yapılması gerektiği konusunda notlar aldık. Çok anlamlı bir görüşme oldu. Bu değerlendirmeleri toplumun her kesimi ile yapmak bizim en temel görevimiz olacak." dedi.

Belediye başkan adayı olup seçimi kazanmaları halinde Samsun'u Samsunlularla birlikte yöneteceklerini belirten Uzunkaya; "Bizim siyaset anlayışımız "Ben yaptım oldu" değil, hep birlikte ve ortak bir karar alarak "Biz yaptık oldu" şeklinde olacak. Meclisimizde her kararı ortak aklın memnuniyetiyle geçireceğiz. Siyaseti Samsun'un gelişmesi, büyümesi ve kalkınması için yapacağız. Kısır siyaset anlayışına asla prim vermeyeceğiz." diye konuştu.

Aday adaylığını açıkladıktan sonra Samsun'daki bir çok sivil toplum kuruluşlarına ziyarette bulunduğunu sözlerine ekleyen Uzunkaya; "Samsun'da STK'larımızı çok dinamik gördüm. Bu beni mutlu etti. Sivil toplum örgütleri şehirlerin gelişmesinde önemli rol oynuyor. Onların etkin olması bizlere daha da büyük bir güç katacak." diyerek sözlerini tamamladı.

Anahtar Kelimeler:
SamsunSamsunhaber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.