banner388

Uzunkaya: Aşk ile çalışan yorulmaz

Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Celal Uzunkaya seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Uzunkaya: Aşk ile çalışan yorulmaz

Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Celal Uzunkaya seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

15 Aralık 2023 Cuma 13:04
Uzunkaya: Aşk ile çalışan yorulmaz

AK Parti teşkilatlarından sonra Samsun'un en dinamik kurumlarına ziyaretlerini sürdüren Uzunkaya; "Samsun halkı beni içlerinden biri gibi görüp teveccüh gösterdiler. Ben de onların sevgisine layık olabilmek için vargücümle Samsun için çalışmaya devam ediyorum." dedi.

Samsunlularla buluşmaya devam eden Uzunkaya, Samsunluların ilgisinden ve sevgisinden memnuniyet duyduğunu göreve gelmesi halinde bu sevgiye layık olacağını söyledi.

Kendisini bir hizmet insanı olarak ülkesine ve milletine adadığını belirten Uzunkaya; "Uzun yıllar bürokrasinin önemli kademelerinde görev yaptım. Milletime ve ülkeme hizmet aşkı ile çalıştım. Enerjimiz yüksek. Samsun'a hizmet etmek nasip olursa kentimizi geliştirmek, büyütmek ve her geçen gün yıldızı parlayan bir şehir haline dönüştürmek en büyük hedefim olacak" dedi.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde AK Parti ve Cumhur ittifakı olarak yerel seçimlerde Türkiye'ye yine damga vuracaklarını ifade eden Uzunkaya; "AK Parti'de Sen-Ben yok biz varız şiarıyla Samsunumuzu layık olduğu yerlere taşımak istiyoruz. Bunun için azimli, kararlı ve hazırız. Şehrimizi bir marka kent haline getirip Samsun'u Türkiye'nin en önemli büyükşehirleri arasında yer alması hedefliyoruz." şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Aşk ile çalışan yorulmaz" sözünden feyz alarak 40 yıl boyunca devlete hizmet ettiğini sözlerine ekleyen Uzunkaya; "Hiç yorulmadım. İşimizi yaparken milletimize hizmet etme sevdamız hep ağır bastı. Şimdi ise Samsun için büyükşehir belediye başkan aday adayı olduk. Evimizin bir köşesine çekilip rahat etmek yerine Samsun halkına hizmet etmeyi yeğledik. Ben bu şehrin evladıyım. Doğup büyüdüğüm şehrime hizmet etmek nasip olursa son nefesimize kadar "Samsun" demek istiyorum." diyerek sözlerini tamamladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
kaml 2023-12-15 17:55:39

çok faydalı bir söz düşünce.