banner388

Uzunkaya: AK Parti belediyeciliği dünyaya örnek oluyor

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Celal Uzunkaya, seçim gezilerine devam ediyor.

Uzunkaya: AK Parti belediyeciliği dünyaya örnek oluyor

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Celal Uzunkaya, seçim gezilerine devam ediyor.

16 Aralık 2023 Cumartesi 14:48
Uzunkaya: AK Parti belediyeciliği dünyaya örnek oluyor

Kavak Sanayici İş İnsanları Yönetici ve Akademisyenleri Derneği (KAVSİYAD), 1. Hat Dolmuş Durakları başkan ve yönetimi ile Canik Muhtarlar Derneği'ni ziyaret eden Celal Uzunkaya, AK Parti belediyeciliğini anlattı. 

1994 yılında Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde başlayan AK Parti belediyeciliğinin son 30 yılda tüm dünyaya örnek olduğunu belirten Uzunkaya, "Ülkemizdeki AK Partili belediyelerimizin yapmış olduğu çalışmaları halkımız büyük bir takdirle izliyor. Özellikle son yüzyılın yaşadığı en büyük depremde belediyelerimizin göstermiş olduğu performans takdire şayandır. Bizlerde Samsun'da halkımızı memnun edecek ve Samsun'u ileriye taşıyacak projelerle sahaya çıkıyoruz. Nasip olurda aday olup belediye başkanı seçildiğimiz takdirde AK Parti belediyeciliğini en güzel örneklerini Samsunlulara yaşatmak istiyoruz" dedi.

Hizmet ve insan odaklı bir anlayışla belediyecilik yapmak istediklerini belirten Uzunkaya, "Samsun bizim sevdamız. Bu şehre hizmet etmeyi çok istiyorum. 'Biz daha iyisini yaparız' mottosuyla yola çıktık. Bugüne kadar Samsun'a hizmet eden bütün belediye başkanlarımızı sevgiyle yad ediyorum. Hepsinin büyük emekleri var. Bizimde hayallerimiz var, tecrübemiz ve donanımımız var. Şimdi kazandığımız bütün birikimleri Samsun için harcamaya geldik. Takdir elbetteki önce parti yetkililerimizin sonrasında ise Samsun halkınındır" diyerek sözlerini tamamladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kadir 2023-12-16 22:07:52

Çok doğru belediyeciliğiniz dünyaya. Yolsuzluk ve rant üzerinden elde edilen kazanç yönünden dünyada başka bir örneğiniz yok