banner388

Uyuşturucu satıcısı savcının itirazıyla tutuklandı

Samsun'da 8 kişiye uyuşturucu sattığı iddia edilen ve serbest kalan şahıs savcının itirazı üzerine tutuklandı.

Uyuşturucu satıcısı savcının itirazıyla tutuklandı

Samsun'da 8 kişiye uyuşturucu sattığı iddia edilen ve serbest kalan şahıs savcının itirazı üzerine tutuklandı.

08 Mayıs 2018 Salı 12:38
Uyuşturucu satıcısı savcının itirazıyla tutuklandı

Samsun haber - Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İlkadım ilçesinde E.T. ve H.Ç.'nin uyuşturucu sattığını istihbaratını aldı. Harekete geçen güvenlik güçleri şahısların 8 kişiye esrar sattığını belirledi. Yaşardoğu Mahallesi'nde E.T.'nin evine yapılan operasyonda 85.33 gram esrar, 1 adet esrarlı sigara, 200 adet ecstasy uyuşturucu hap ve bin 310 lira da para ele geçirdi. Olayla ilgili E.T. ve H.Ç gözaltına alındı.

Samsun Adliyesi'ne sevk edilen E.T. ve H.Ç. savcı tarafından uyuşturucu satışı iddiasıyla tutuklanmaları talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Nöbetçi mahkemede suçlamaları kabul etmeyen E.T. ve H.Ç. serbest bırakıldı. Savcı bir üst mahkemeye itirazda bulunarak tutuklanmalarını talep etti.

Bir üst mahkeme ise E.T. hakkında yakalama kararı çıkardı. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından tekrar gözaltına alınan E.T. nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Mahkemeye ifade veren E.T. serbest bırakıldığı mahkemede uyuşturucu ticareti suçlamasıyla tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevine gönderildi.

Kaynak: İHA
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sarı 2018-05-08 23:11:21

Üretim Yapan İnsanlar Neden Hala yürütüyosunuzda Meyillendiren insanlar milyonlarla dans ederken sokakta aciz insanlari ömrüne hakim olduk diye reklam pirim peşindesiniz devletin içinde devlet yoksa hala pkkli dediğimz terör örgütü olan bu insanlar keleşlerle sokaklarda durup üretim yapiyor bu adamlar zevk sefa icinde yasyr sen sokakta aç kalnlara sen baronsun dyosun adamin donu yok amk neyin peşindesiniz Kul Aciziyetini Unutup Hakim Olmuş Ömrüne...Özgürlük Servetniz Olsun.

Avatar
AntiNarko 2018-05-10 13:20:24

Beter olsunlar.. Güneş yüzü göremesinler..