banner388

Üvey kardeşini bıçakladı!

Samsun’da tartışma yaşadığı üvey erkek kardeşini bıçakladığı ileri sürülen kadın çıkarıldığı adliyece tutuklandı.

Üvey kardeşini bıçakladı!

Samsun’da tartışma yaşadığı üvey erkek kardeşini bıçakladığı ileri sürülen kadın çıkarıldığı adliyece tutuklandı.

13 Temmuz 2016 Çarşamba 20:30
Üvey kardeşini bıçakladı!

Olay, bu sabah İlkadım ilçesi Cedit Mahallesi’nde gerçekleşti. İddiaya göre, annesiyle beraber yaşamını sürdüren ve bekar olduğu bilgisi alınan Y.Y.(39), yaklaşık 3 yıl önce bir bankadan kredi çekip maddi durumu sıkışık olan üvey kardeşi Abdurrahim İ.’ye (29) verdi. Ancak işleri bir türlü düzelmeyen Abdurrahim İ., kredi taksitlerini yatıramayınca üvey ablası ile araları bozuldu. Bugün eve gidip annesiyle ailevi sebeplerden dolayı tartışan genç ile o sırada evde bulunan Y.Y. de tartışmaya başladı. Tartışmanın şiddetini artması sonucu üvey abla, mutfaktan aldığı ekmek bıçağıyla üvey kardeşini göğsünün 3 yerinden bıçakladı. Ağır yaralanan genç, olay yerine gelen sağlık ekiplerince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü.

Şüpheli Y.Y. de olayda kullandığı ekmek bıçağıyla beraber gözaltına alınarak bugün Samsun Adliyesi’ne çıkarıldı. Zanlı, nöbetçi mahkemece tutuklarından Samsun Kapalı Cezaevi’ne gönderildi.  

Son Güncelleme: 13.07.2016 20:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.