banner388

Unutulan poşet polis ekiplerini alarma geçirdi

Samsun İlkadım sahilinde bankta unutulan poşet, polisi alarma geçirdi.

Unutulan poşet polis ekiplerini alarma geçirdi

Samsun İlkadım sahilinde bankta unutulan poşet, polisi alarma geçirdi.

15 Ağustos 2020 Cumartesi 19:26
Unutulan poşet polis ekiplerini alarma geçirdi

İlkadım sahilinde Yabancılar Çarşısı'ndan alışveriş yapan 2 kadın, aldıkları malzemelerin bulunduğu poşeti sahildeki bir bankta unuttular.

Çevredeki vatandaşlar unutulan poşeti şüpheli bulup polise ihbar edildi.

TESADÜFEN HATIRLADILAR

Olay yerine polis ekipleri sevk edildi ve bomba imha ekipleri beklenmeye başlandı. Poşet unuttuklarının farkında olmadan sahilde gezen kadınlar, geri dönerken polisin oturdukları bankın etrafına kimseyi yaklaşmadıklarını görünce merak edip izleyemeye gitti. Korona virüsten ötürü uygulama olduğunu düşünen kadınlar, unuttukları poşeti, polis şerit çekmeye başladıktan sonra hatırladı. Polise durumu anlattıktan sonra  poşeti patlatılmadan önce kurtarmayı başardılar.

BİTKİ ÇAYI ÇIKTI

Poşetin içinden ise bitki çayları ve yeni alınan bir bayan çantası çıktı.

Kasıtlı bir şey olmadığını söyleyen kadınlar, “Şerit çekilince poşeti orada unuttuğumuzu fark ettik. Başta anlamadık acaba virüsten dolayı mı bu tarafa geçirmiyorlar diye düşündük. Yabancılar Çarşısı'ndan aldık. Bitki çayı bir de bayan çantası var içinde” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.