banner388

Ünlü doktordan çılgın deney

Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Hayati Akbaş, çılgın bir deneye imza attı.

Ünlü doktordan çılgın deney

Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Hayati Akbaş, çılgın bir deneye imza attı.

08 Temmuz 2017 Cumartesi 17:16
Ünlü doktordan çılgın deney

Samsun haber - FBM Estetik Tıp Merkezi’nin kurucusu Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Hayati Akbaş, Samsun'da yaptığı ilginç bir deneyi sosyal medya adresinden paylaştı. Akbaş, "Memeye takılan silikonlar patlar mı?" şeklinde kendisine çok sayıda soru geldiğini söyledi. Hastalarına meme silikonların sağlamlığını yaptığı deneyde ispatlayan Akbaş'ın paylaşımı ilgi odağı oldu. 

Hayati Akbaş, FBM Estetik Tıp Merkezi’nin önünde yere koyduğu silikonun üzerinden araba geçirdi. Silikonun üzerinden yüzlerce kilo ağırlığında aracın geçmesine rağmen patlamaması şaşırttı. Türkiye'nin en ünlü estetik cerrahlarından olan Doç. Dr. Hayati Akbaş, sosyal medya hesabından paylaştığı videoyla meme silikonları hakkında akıllardaki soru işaretlerini giderdi.

Videoyu buradan izleyebilirsiniz: https://www.instagram.com/p/BWJ8IwTAj0f

Son Güncelleme: 01.08.2017 12:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.