banner388

Ünlü doktor Samsun'a geliyor

Ameliyatsız varis tedavisi yöntemi ile tanınan Uzman Dr. Ömür Gencel, Samsun'daki FBM Tıp Merkezi'nde hasta kabulünde bulunacak.

Ünlü doktor Samsun'a geliyor

Ameliyatsız varis tedavisi yöntemi ile tanınan Uzman Dr. Ömür Gencel, Samsun'daki FBM Tıp Merkezi'nde hasta kabulünde bulunacak.

05 Şubat 2018 Pazartesi 12:30
Ünlü doktor Samsun'a geliyor

Ameliyatsız varis tedavisi yöntemi ile tanınan Uzman Dr. Ömür Gencel Samsun'a geliyor. Pek çok kişinin kabusu olan varis, artık ameliyatsız olarak tedavi edilebiliyor. Uzman Dr. Ömer Gencel, 8-11 Şubat tarihleri arasında FBM Tıp Merkezi'nde hasta kabulünde bulunacak.

KADINLARIN KORKULU RÜYASI

Kadınlarda daha sık olarak görülen varis, hem sağlık açısından hem de estetik olarak büyük sıkıntıları beraberinde getiriyor. Genellikle bacak bölgesinde görülen varis, tedavi edilmediği takdirde deride renk değişimine ve pıhtı oluşumuna neden olabiliyor. Kadınlarda olduğu gibi erkeklerde de görülen varis, artık ameliyatsız olarak tedavi edilebiliyor. 

FBM TIP MERKEZİ'NE GELİYOR

İzmir'deki kliniğinde gerçekleştirdiği varis tedavileriyle tanınan Uzman Dr. Ömür Gencel, 8-11 Şubat tarihleri arasında Samsun'daki FBM Tıp Merkezi'nde hasta kabul edecek. Ameliyatsız varis tedavisi ile birlikte kesik ve dikiş olmadan sadece iğne deliğinden gerçekleştirilen tedavi sonrasında hasta, istirahat etmesine gerek kalmadan günlük yaşamına devam edebiliyor.

Son Güncelleme: 06.02.2018 09:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mustafa Erdel 2018-02-05 16:51:32

Hocam Her iki Bacağimda Vaaris Var iki Defa Amaliyat Oldum Geçmedi Ve Dahada Çoğaldı Ayaklarıma indi 62 Yaşindayım Şimdiden Teşekkür Ederim

Avatar
Nihat 2018-02-07 19:19:56

İlk hastasida cikti haha adam bi geleydide oyle diyeydin dayi