banner388

Üniversite öğrencilerini sevindiren açıklama

Bilim Kurulu üyesinden üniversitelerde yüz yüze eğitim ile ilgili son dakika açıklaması geldi.

Üniversite öğrencilerini sevindiren açıklama

Bilim Kurulu üyesinden üniversitelerde yüz yüze eğitim ile ilgili son dakika açıklaması geldi.

14 Ekim 2020 Çarşamba 17:41
Üniversite öğrencilerini sevindiren açıklama

Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Doç. Dr. Afşin Emre Kayıpmaz bir son dakika açıklamasında bulundu. 

OKULLARIN TAMAMININ AÇILMASI

Doç. Dr. Kayıpmaz yaptığı açıklamada, Bakan Fahrettin Koca 'nın başkanlığında toplanan Bilim Kurulu'nda okulların tamamının kademeli olarak açılmasıyla ilgili birçok değişkenin değerlendirildiği ve bu konuda görüşlerin toplandığını söyledi. Kayıpmaz, her türlü alternatifin , seçeneğin masaya yatırıldığını söyledi. 

KADEMELİ OLARAK AÇILMASI PLANLANIYOR

Dr. Kayıpmaz: "Bu noktada bu hafta itibarıyla hazırlık ve birinci sınıf dışındaki bazı sınıflarımızda da eğitim başladı. Ümit ediyorum ki vaka sayılarında ciddi bir artış yaşanmaz, okullarda da kontrollü bir şekilde eğitimi sürdürebiliriz ve öncelikle diğer sınıflar, ardından da üniversitelerin de açılması gündeme gelebilir. Ama burada hep kurallara bağlı olmayı okullarda da üniversitelerde de unutmamamız gerekiyor. Kontrollü bir şekilde eğitimin sürdürülebilir olması son derece önemli" dedi. 

Doç. Dr. Kayıpmaz açıklamasında, "Bu birçok değişkenin durumuna göre de kararlar veriliyor. Her türlü alternatif her türlü istatistiksel durum ve değişiklik masaya yatırılarak kararlar veriliyor" ifadelerini kullandı.  Kayıpmaz, vaka sayısının düşmesi ile birlikte okulların tamamında kademeli şekilde yüz yüze eğitime geçilmesinin planlandığını söyledi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
55 2020-10-15 07:52:22

Tabii vakalar düşersee ben canımı yolda bulmadım 100 kişilik sınıfta gidipte ders işleyemem üniversiteleri ilkokullarla karıştırmayın bunun kampüsü var yurdu var. Her yerde yeterli yurt bile yok yüz yüze eğitimin zorunlu gorulmesı bolumler varsa once onları açın

Avatar
Suna Düz 2020-10-15 09:11:00

Bu kadar vaka varken o nasıl müjde öyle? Pes doğrusu

Avatar
Salih 2020-10-15 15:44:59

Ekonomik başarısızlıklarının bedelini esnafı ve ticaret hayatını canlandırmak için üniversite öğrencilerini bile bile ateşe atıyorlar.Yazık bu ülke gençliğine.

Avatar
Mustafa 2020-10-15 21:49:04

Ne oldu? Emlak sektöründen baskımı var? İstanbul ve İstanbul gibi büyük şehirlerde virüs arttı diyor sayın Fahrettin Koca, şimdi okuyorumki üniversitesiler açılacakmış, bu ne lahana turşusu bu ne perhiz.????