banner388

Uluslararası Barış Federasyonu Çarşamba’da buluştu

Uluslararası Barış Federasyonu Çarşamba’da bir tanışma yemeği düzenledi.

Uluslararası Barış Federasyonu Çarşamba’da buluştu

Uluslararası Barış Federasyonu Çarşamba’da bir tanışma yemeği düzenledi.

24 Mart 2018 Cumartesi 18:24
Uluslararası Barış Federasyonu Çarşamba’da buluştu

Samsun HaberCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Samsun’a gelen Uluslararası Barış Federasyonu, Çarşamba’da bir tanışma yemeği düzenledi. 
Dernek üyeleri ve misafirlerin bulunduğu salonda bir konuşma gerçekleştiren Barış Federasyonu Genel Sekreteri Fatih Yiğit, derneklerinin geçmişi ve gelecekteki planları üzerine bir konuşma gerçekleştirdi.

‘’EN BÜYÜK HEDEFİMİZ İSLAM SANCAĞININ YERE DÜŞMESİNİ ENGELLEMEK’’


Düzenlenen yemekte Uluslararası Barış Federasyonu hakkında bilgiler veren Fatih Yiğit,’’ Birlikten kuvvet doğar anlayışıyla yol alıyoruz. Mezhep, etnik köken gözetmeden bu memlekete faydalı olacak her türlü organizasyona imza atıyoruz. Özellikle İslam coğrafyasında emperyalist güçlerin bizleri iç savaşa sürükleme planının tam karşısındayız. 11 il ve 37 ilçede faaliyet gösteriyoruz. Beş ülkede temsilciğimiz bulunmakta, en büyük hedefimiz islam sancağının düşmemesi. Temel hedefimiz milli bir çizgide, milliyetçi muhafazakar kesimleri bir araya getirmek. Bu oluşumun içerisinde, bütün mazlumların dertleriyle dertlendiğinizi biliyorum. Bu davanın her biriniz çok önemli neferlerisiniz. Günü geldiğinde bu sancağın düşmemesi adına hayatımızı vermeye hazırız. Bu federasyon dünyanın neresinde olursa olsun mazlumların yanında olmayı ilke edinmiştir. Biz Allah yolunda mücahit olmaya aday bir yapıyız.’’ dedi.

Ayrıca yemekte, Kırıkkale İl Sağlık Müdürü Okan Özsoy, Derneğin Samsun İl Başkanı Mesut Makas, Bölge Başkanı Yunus Ayaz, AKEV Üniversitesi Rektörü Hayati Aktaş, Eski Halk Sağlığı Kurumsal Başkan Yardımcısı Mustafa Uzun, UBFED Gençlik Kolları Başkanı Semih Narlı, UBFED Çarşamba İlçe Başkanı Ahmet İnce, Samsunhaber.com Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yazıcı ve Haber Müdürü Nevin Aydoğan yer aldı.

Son Güncelleme: 27.03.2018 21:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.