banner388

Üç dönüm arazi için kardeşini öldürdü!

Samsun'da bir kişi 3 dönüm olan arazi yüzünden kardeşini tabancayla vurarak öldürdü.

Üç dönüm arazi için kardeşini öldürdü!

Samsun'da bir kişi 3 dönüm olan arazi yüzünden kardeşini tabancayla vurarak öldürdü.

21 Ağustos 2021 Cumartesi 15:51
Üç dönüm arazi için kardeşini öldürdü!

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde gerçekleşen olayda 80 yaşındaki  5 çocuk babası Kurtça Ceylan aralarında arazi anlaşmazlığı bulunan 70 yaşındaki 2 çocuk babası kardeşi Mustafa Karagöz'ü evinin önünde tabancayla vurarak ağır yaraladı. Olay yerinden yaralı halde yaklaşık 500 metre yürüyen Mustafa Karagöz, köy camisinin yanında olduğu yere yığılıp hayatını kaybetti. Kardeş cinayeti zanlısı olan Kurtça Ceylan, jandarma tarafından gözaltına alındı.
Mustafa Karagöz'ün Ceylan olan soyadını Karagöz olarak değiştirdiği ve kardeşler arasında 3 dönüm arazi yüzünden anlaşmazlık bulunduğu ortaya çıktı.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Anahtar Kelimeler:
SamsunSamsun Haber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Dünya Malı 2021-08-21 18:31:59

Yıllardır süre gelen bir anlaşmazlık olacak ki soyadını dahi değiştirmiş. Şimdi Allah'ın onlara emanet ettiği o tarlayı kim tarım arazisi olarak kullanacak. Allah'ım sen akıl fikir ver, şeytanın şerrinden, kaza, bela ve müsibetlerden koru.

Avatar
55555555 2021-08-22 12:15:07

Allah rahmet eylesin. Adalet hızlı işlemeli bu gayrimenkul işlerinde kimseye acımayacaksın ve anında karar vereceksin gerekirse satacaksın.yazık olmuş şimdi çoluk çocuk için zor bir süreç.