banner388

Üç aydır sokaktaydı devlet sahip çıktı

Yaklaşık 3 aydır Samsun'da bir parkta yaşadığı öğrenilen kadına yardım gecikmedi.

Üç aydır sokaktaydı devlet sahip çıktı

Yaklaşık 3 aydır Samsun'da bir parkta yaşadığı öğrenilen kadına yardım gecikmedi.

19 Eylül 2021 Pazar 10:48
Üç aydır sokaktaydı devlet sahip çıktı

 Kimsesiz olduğunu ve 3 aydır parklarda yaşadığını belirten 36 yaşındaki Neriman Ekinci, Samsun Valiliği koordinasyonunda bir otele yerleştirildi.
Samsun'un İlkadım ilçesinde bulunan Anıt Park’ta yaşamaya başlayan Neriman Ekinci, yetkililerden yardım talebinde bulunmuştu. Haber yayınlanmasının ardından Samsun Valiliği açıklama yaptı. Valilik tarafından yapılan açıklamada, “Kadının haberlerde de belirtildiği üzere devletimize ait Kadın Konukevi’nde kalmakta iken kendi isteği ile ayrıldığı anlaşılmış olup konuyla ilgili Valimiz Sayın Doç. Dr. Zülkif Dağlı’nın talimatı ile valiliğimiz koordinasyonunda Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı Kadın Aile ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı ile İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından kadın ile irtibata geçilerek otele yerleştirilmesi sağlanmıştır. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da sosyal devletin gereği olarak bütün kamu kurum ve kuruluşlarımızla birlikte ihtiyaç sahibi tüm vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz” denildi.

Anahtar Kelimeler:
SamsunSamsun Haber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Basın gücü 2021-09-19 13:08:46

3 aydır parkta yatan kadını farkedemeyen idareciler olay internette haber olunca hemen harekete geçmişler.demekki bunlar akşama kadar masa başında oturup internette ve başında haberleri takip ediyormuş.haber olmadan dışarda ne oluyor haberleri yokmuş.

Avatar
Samsunlu 2021-09-19 11:22:48

Bu kira artışlarınlan fevletin jerkesi bakacak konuk evi varmı..bir tek bumu sokakta kalan kalacak olan..artışların önüne geçilsin.

Avatar
CANBULAT 2021-09-20 07:35:40

haberlere cıkmasa kımse oralı degıldı..BIRDE VALILIGIN KARSIISNDA