banner388

Türkiye’nin dört bir yanından Samsun’a geldiler

2018 Türkiye Off-Road Şampiyonası 3. Ayak Vezirköprü Yarışı, Vezirköprü Offroad Kulübü tarafından bugün gerçekleştirildi.

Türkiye’nin dört bir yanından Samsun’a geldiler

2018 Türkiye Off-Road Şampiyonası 3. Ayak Vezirköprü Yarışı, Vezirköprü Offroad Kulübü tarafından bugün gerçekleştirildi.

30 Haziran 2018 Cumartesi 18:11
Türkiye’nin dört bir yanından Samsun’a geldiler

Samsun haber - 2018 Türkiye Off-Road Şampiyonası 3. Ayak Vezirköprü Yarışı, Vezirköprü Offroad Kulübü tarafından bugün gerçekleştirildi. Türkiye Off-Road Şampiyonası 3.Yarışı, orman ve seyirci etabı olmak üzere 2 farklı etaptan oluşmaktadır. 7 özel etaptan oluşacak yarışın toplam mesafesi ise 71 km’dir. Bugün başlayan yarışa Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis ve Vezirköprü İlçe Kaymakamı Yunus Emre Altıner ve birçok işadamı ile işkadını katıldı.

“Amacımız hem destek vermek hem de ilçemizi ön plana çıkarmak”

Offroad yarışmasının Vezirköprü’nün tanıtılmasına fayda sağlayacağını ifade eden Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, “7 yıldır Offroad yarışlarının Vezirköprü ayağını düzenleyen Veziroff Kulübüne teşekkür ediyoruz. Bizim amacımız hem Ofroad sporlarına destek vermek hem de ilçemizi ön plana çıkarmak. Bu etkinliği her yönden değerlendirmek istiyoruz. Vezirköprü’de yapılan etkinliklerimizle, tarihi güzellikleriyle ilçemizi ne kadar öne çıkarabilirsek bizim için çok faydalı olacağına inanıyoruz. Burada Türkiye’nin dört bir yanından gelen bir sürü yarışmacı arkadaşlarımız var. Özellikle bütün yarışmacılara teşekkür ediyorum” dedi.

“Aylardır bu organizasyon için çalışıyor”

Veziroff Kulübü’nün bu organizasyon için aylardır çalıştığını belirten Verzirköprü İlçe Kaymakamı Yunus Emre Altıner, “Belediye Başkanlığımız ve Büyükşehir Belediyemize ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Veziroff Kulübü aylardır bu organizasyon için çalışıyor ve aylardır çok emek verdiler. Özellikle son günlerde de Off-Road yarışmacılarını sahada gördüm. Yarışmacıların, Vezirköprü’ye yapmış oldukları tanıtım organizasyonu için gerçekten çok teşekkür ediyorum. Bu işe gönül veren ve varlığı ile aktkı sağlayan, maddi ve manevi yardımda bulunan herkese çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Müberra TAŞÇI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
adsız 2018-07-01 00:10:12

Bence AKP nin içindeki Fetöcüler tam temizlenmedi ondan olabilir.Bi de bu millete iyilik yaramaz.Tutturmuşlar Hırsız bunlar.Madem bu kadar çalıyorlar.Türkiye bu kadar nasıl gelişti büyüdü.Çok yazık