banner388

Türkiye şampiyonu Samsun'dan çıktı

Gökçe Eker adlı Samsunlu kız Türkiye şampiyonu oldu.

Türkiye şampiyonu Samsun'dan çıktı

Gökçe Eker adlı Samsunlu kız Türkiye şampiyonu oldu.

17 Mart 2020 Salı 12:24
Türkiye şampiyonu Samsun'dan çıktı


Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Vakfı Koleji öğrencisi Gökçe Eker, Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından organize edilen Kule ve Tramplen Atlama Turnuvası’nda Türkiye şampiyonu oldu. Gökçe Eker, Ankara Keçiören Belediyesi Etlik Olimpik Yüzme Havuzu’nda gerçekleştirilen Kule ve Tramplen Atlama Turnuvası’nda 

3 metre tramplen atlamada 1’inci, 5 metre tramplen atlamada 3’üncü, 1 metre tramplen atlamada ise 5’inci olarak rakiplerini geride bıraktı.
Kendi yaş gruplarında 89 sporcu ile yarıştı.  Şampiyonaya katılan sporcular, tramplende 1 ve 3 metre, kule atlamada ise 3, 5, 7,5 ve 10 metre yüksekliklerde yarıştılar.

Yarışmayı kazanan Gökçe Eker, Balkan Şampiyonası için Sırbistan’a sonrada Avrupa Şampiyonası için İtalya’ya gitmeye hak kazandı. 

Anahtar Kelimeler:
SamsunşampiyonSamsunhaber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.