banner388

Türkiye'nin konuştuğu damat yaşananları anlattı

Samsun'da düğünde yaşanan kavga Türkiye gündemine oturmuş durumda. Damat Bilgin Akhan, düğün gününde yaşananlar ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Türkiye'nin konuştuğu damat yaşananları anlattı

Samsun'da düğünde yaşanan kavga Türkiye gündemine oturmuş durumda. Damat Bilgin Akhan, düğün gününde yaşananlar ile ilgili açıklamalarda bulundu.

23 Ekim 2017 Pazartesi 17:29
Türkiye'nin konuştuğu damat yaşananları anlattı

Samsun Haber - Samsun'un İlkadım ilçesi Karasamsun Mahallesi'nde yapılan düğün sırasında takı tartışması nedeniyle çıkan kavgada gelin ve damatla birlikte 12 kişi yaralanmıştı. Olayla ilgili olarak damat Bilgin Akhan açıklamalarda bulundu. Akhan, "Ben ona değil, o bana tokat attı. Bunlar evlilik yalanıyla bizi dolandırdı" diyerek düğün gününde yaşananlar anlattı.


Akhan, 20 gün önce Dudu B. ile tanıştıklarını söyleyerek, "Bir aracı sayesinde o kadın ile tanıştık. Aileme kızı istemelerini söyledim. Ailemle birlikte kız evine giderek kızı istedik. Daha sonra bizden başlık parası diye 5 bin TL istediler. Biz de kendilerine bu parayı verdik. Daha sonra aramızda söz kesildi. Sözün ardından kız tarafı bize bu işi fazla uzatmayın ve hemen evlenin dedi. Biz de 2 haftalık bir sürenin ardından düğün işlemlerine başladık. Düğünü mahallemizde yaptık. O gün herkes geldi düğün başladı. Oyun oynandığı sırada kız tarafı takı merasiminin başlamasını istedi. Daha sonra takı merasimine geçilerek takılar takıldı. Ne olduysa ondan sonra oldu. Takı merasiminin ardından kız tarafı takıların üzerine konmak için gelini kaçırmak istedi. Bunun planını daha önceden yapmışlardı. Ailesi gelini alarak arabaya bindirmek istedi ve kaçmaya çalıştılar. Biz engel olmaya çalıştık. Gelin yalandan yere vurulduğunu ve bıçaklandığını söyleyerek kendisini yere attı ve ambulansla hastaneye kaldırıldı. Bizden kimse ona hiçbir şey yapmadı. Hastanede polislere ve gazetecilere benim onu darp ettiğimi söylemiş. Asıl darp edilen biziz. Ben ona değil, o bana tokat attı" dedi.


İHA

Son Güncelleme: 24.10.2017 16:40
Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberDüğünSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cemal 2017-10-23 18:53:36

Yirmi günde evlilik mi olur? Ne bu acele bu işte bir iş vardır diye hiç düşünmediniz mi? Ah bu cahillik başa bela...