banner388

Türkiye'nin en genç belediye başkan aday adayı Atakum'a talip

AK Parti Atakum Belediyesi aday adayı Halil İbrahim Akar, bugün AK Parti Atakum İlçe Başkanlığından yaptığı basın toplantısında aday adaylığını resmen açıkladı. Akar, Türkiye'nin en genç aday adayı konumunda bulunuyor.

Türkiye'nin en genç belediye başkan aday adayı Atakum'a talip

AK Parti Atakum Belediyesi aday adayı Halil İbrahim Akar, bugün AK Parti Atakum İlçe Başkanlığından yaptığı basın toplantısında aday adaylığını resmen açıkladı. Akar, Türkiye'nin en genç aday adayı konumunda bulunuyor.

22 Kasım 2023 Çarşamba 18:09

Türkiye'nin en genç belediye başkan aday adayı konumunda bulunan 19 yaşındaki Halil İbrahim Akar gerçekleştirdiği basın toplantısında şu ifadelere yer verdi:

"Öncelikle kendimi tanıtmak isterim. 2004 Samsun doğumluyum. Doğum yılım aynı zamanda babamın vefat yılı olup bana bu vatan millet ve parti sevgisini aşılayan annem ile beraber yaşamımı sürdürmekteyim. Yıllardır ticarete olan sevgim sebebi ile bir çok büyük küçük işler yaptık. Çok şükür halen bunu sürdürmekteyiz. Çevremizin bir çoğuda bu işlerden oluşmakta. Rahmetli babamda yaşamında ticaretle uğraştığı için bizim için baba mesleği diyebiliriz. 

Bu ışık sönmeyecek denilerek çıkılan bu yolda 22 senedir aile fertlerim mücadeleye dahil olmuştur. Milletimiz bu ışığın sönmemesi için gereken mücadeleyi verdiler, sıra biz gençlerdedir. Bu doğrultuda eminimki biz gençler olarak bu mücadeleyi sürdürmekte azimli ve kararlıyız. En genç milletvekillerinin AK Partimizden çıktığı gibi inanıyorum ki "Ben olmasam bile" Türkiye'nin en genç belediye başkan adayı da en genç belediye başkanı da partimizden çıkacaktır. Başaknlık adaylığıma şaşıranlar oldu ve elbette olacaktır. Ama şunu bilmenizi isterimki bizler 19 yaşında tahta oturup 21'inde İstanbul'u fetheden Fatih'in torunlarıyız. 

Fikri hür vicdanı hür istikbalin gür sesli çocukları olarak 'Belediyecilik gençleşiyor, Atakum güzelleşiyor' başlığı adı altında hizmet ve dava aşkımın yanı sıra Atalarımızın deyimi ile aklın yaşta değil başta olduğunu ve gençlerimizinde bu gibi yerlerde bulunabileceği ve bu denli görevler gerektiğinde ise, keskin nitelikli kararlar alabileceklerini AK Partimizden genç belediye başkanlarınında çıkabildiğini, partimizin gençlere verdiği önemi ve desteği aziz milletimize, Atakumumuza ve gençlerimize 'ben' göstermek istiyorum."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
özcan 2023-11-22 21:25:20

secılırsın kardes bence gec bıle kaldın bu kıtle var oldukça daima hazır!!!!

Avatar
deniz gözlü 2023-11-23 09:45:10

Türkiye yüzyılı şehirleri için ve yeni yüzler için genç başkan adayını destekliyoruz
YOLUNUZ DAİM OLSUN

Avatar
misafir 2023-11-23 12:02:59

aday adayı olmak önemli değil.önemli olan belediye başkan adayı gösterilip seçime girmek.bekleyip göreceğiz....

Avatar
hayrunnisa 2023-11-23 13:46:03

Türkiye yüzyılı için, atakuma genç BAŞKAN yakışır