banner388

Türkiye Dağcılık Şampiyonası Başladı

Dağcılık Türkiye Şampiyonası’nın 2. Ve Son Ayağı Samsun’da Başladı

Türkiye Dağcılık Şampiyonası Başladı

Dağcılık Türkiye Şampiyonası’nın 2. Ve Son Ayağı Samsun’da Başladı

14 Mayıs 2016 Cumartesi 12:41
Türkiye Dağcılık Şampiyonası Başladı

15 ilden 100 sporcunun katılmış olduğu Dağcılık Türkiye Şampiyonası’nın son ayağı Samsun Canik Atatürk Spor Salonu’nda bugün yapılan seremoni ile başladı. Şampiyonada ise minikler, küçükler ve gençler kategorisi olmak üzere 3 kategoride ise 100 sporcu ter dökücekler. Sporcular şampiyonanın ilk gününde ise sıralama ve yarı final etabını geçmek için tırmanma duvarına tırmanmaya çalışması sonucu sıralama turlarını 6 dakika üzerinden tamamlamış olan sporcular, yarı final ve final etabını ise 8 dakikada tamamlamaya çalışacaklar. İlk gün yapılan sıralama ve yarı final etabında başarılı olabilen 70 sporcu yarın yapılacak final müsabakalarda oynamaya hak kazanıp Türkiye Şampiyonu olma şansı yakalayacak.
Yarın yapılıcak olan şampiyonanın finalinde Nevşehir yapılan şampiyonanın da puanları toplanarak Türkiye şampiyonu belirlenecek.
 

Son Güncelleme: 09.06.2016 16:54
Anahtar Kelimeler:
SamsunşampiyonaDağcılık
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.