banner388

Türkiye 3-0 Venezuela

Deaflympics 2017’de Türkiye Venezuela’yı 3-0 yenerek grubunda 3 maçını da kazanarak çeyrek finale yükseldi.

Türkiye 3-0 Venezuela

Deaflympics 2017’de Türkiye Venezuela’yı 3-0 yenerek grubunda 3 maçını da kazanarak çeyrek finale yükseldi.

23 Temmuz 2017 Pazar 16:23
Türkiye 3-0 Venezuela

Samsun Haber - 23.Yaz İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları 6.gününde de devam ediyor. Bir çok branşta sporcu kürsüde yer alabilmenin mücadelesini veriyor.

Bugün erken saatlerinde başlayan olimpiyat oyunlarında Türkiye ile Venezuela futbolda karşı karşıya geldi. Gurbundaki ilk iki maçından galibiyetle ayrılan Ay yıldızlılar, Amerika kıtasından Venezuela’yı Çarşamba’da oynanan maçta 3-0 yenerek grupta 3’te 3 yaptı.

Türkiye kendi futbol anlayışını sahaya yansıttı

Çeyrek finale kalan Türkiye’de teknik patron maç sonu değerlendirmesinde rakip takımın sert oynadığına dikkat çekerek Türkiye’nin kendi futbol anlayışlarını sahaya yansıtarak sahadan galip ayrıldıklarını ifade etti.

Maçın yıldızı Eşref Metin Su

Maçın yıldızı ise Eşref Metin Su oldu. Karşılaşmanın 52 ve 90’ncı dakikalarında atmış olduğu 2 golle takımını sırtlayan oyuncu olurken maç sonunda çeyrek finalde karşılaşacakları rakiplerini beklediklerini söyledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.