banner388

Türkel: Atakum'u açık ara farkla alacağız

Samsunhaber.com'u ziyaret eden CHP Atakum Belediye Başkan Adayı Serhat Türkel Atakum'u açık ara farkla kazanacaklarını söyledi.

Türkel: Atakum'u açık ara farkla alacağız

Samsunhaber.com'u ziyaret eden CHP Atakum Belediye Başkan Adayı Serhat Türkel Atakum'u açık ara farkla kazanacaklarını söyledi.

19 Şubat 2024 Pazartesi 10:45
Türkel: Atakum'u açık ara farkla alacağız

Karadeniz'in inci kenti Atakum için çok özel projeler hazırladıklarını ve göreve geldiklerinde bunları tek tek hayata geçireceklerini belirten Türkel; "Bu kent her zaman benim sevdam olmuştur. Atakum'da yaşadım, burada büyüdüm ve yıllardır Atakum'la yatıp Atakum'la kalkıyorum. Bu kente hizmet etmek benim boynumun borcudur." dedi.

Seçimlere 40 günlük bir süre kaldığını sözlerine ekleyen Türkel; "Atakum halkıyla müthiş bir sinerji oluşturduk. Gençliğimiz var, enerjimiz var ve halkımızın da yanımızda olduğunu iliklerimize kadar hissediyorum. Bu kenetlenme büyük bir zaferi peşinden getirecektir." diye konuştu.

Kimseyi ötekileştirmeden Atakum'u yöneteceklerini dile getiren Türkel, "1 Nisandan itibaren siyasi rozetimizi çıkarıp tüm Atakum halkına hizmet etmek için kolları sıvayacağız. Kapımız herkese 24 saat açık olacak. Sen-Ben değil hep birlikte "biz" olacağız. Ben bu kentin sorunlarını, özlemlerini, beklentilerini çok iyi biliyorum. İşimiz gücümüz Atakum olacak." diyerek sözlerini tamamladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet 2024-02-19 12:44:21

20 yıldır chp dışında oy vermem .. Chp’nin atakum ve çarşamba adaylarını görünce neden yıllardır seçim kazanamadığını anladım .. Geçde olsa bu yaşımda bunu gördüm Büyükşehir Cevat Öncü okey ama 2 ilçe kimse oy atmaz kendi aileleride oy atmaz

Avatar
Elli5 2024-02-19 12:55:50

Yolun açık olsun başkanım, Atakum u Atakum un öz evladı yönetecek..

Avatar
samsun55 2024-02-19 19:28:23

Başkanım Yolun açık olsun atakum'u çok iyi yerlere taşıyacağına eminim.

Avatar
55 2024-02-19 19:40:04

Yüreğinin güzelliği tüm Atakum hakkına yeter.Görev sorumluluğu içinde çalışacağına olan inancımız sonsuzdur.Atakum'a yakıştınız Serhat Başkan.Yolunuz,bahtınız açık olsun .