banner388

TÜRÇEV’den Büyükşehir’e ödül

Mavi Bayrak’ın Türkiye temsilcisi TÜRÇEV’den Samsun Büyükşehir Belediyesi’ne ödül geldi

TÜRÇEV’den Büyükşehir’e ödül

Mavi Bayrak’ın Türkiye temsilcisi TÜRÇEV’den Samsun Büyükşehir Belediyesi’ne ödül geldi

21 Nisan 2017 Cuma 13:30
TÜRÇEV’den Büyükşehir’e ödül

Samsun Haber - Büyükşehir’e verilen ödülün gerekçesinde Mavi Bayrak çerçevesi kapsamında çevre eğitim etkinliği ve niteliği ve dosyalama durumları göz önünde bulunduruldu.

Konu hakkında değerlendirmede bulunan Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Zennube Albayrak ‘’Mavi Bayrak programı ve başvurularımız ile bağlantılı olarak gördüğümüz ve bu çerçeve içinde değerlendirerek hayata geçirdiğimiz ‘Kent Estetiği Çalıştayı’, ‘Kent Estetiği Sempozyumu’ ve ‘Doğada Eğitim Var’ içerikli çalışmalarımız kapsamında belediyemiz ödüle layık görüldü.

 Samsun Büyükşehir Belediyesi olarak kent estetiğine verdiğimiz önemin ve bu doğrultuda yaptığımız çalışmaların ödüle hak kazanması, uluslararası öneme sahip mavi bayrak programları içerisinde tüm belediyeler içerisinde bir ilk olması nedeniyle bize haklı bir gurur yaşatmıştır” dedi

Anahtar Kelimeler:
SamsunSamsun Büyükşehir
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.