banner388

Tunceli'de polisleri taşıyan helikopter düştü!

Tunceli'de içerisinde polis ve hakimlerinde olduğu helikopter düştü.

Tunceli'de polisleri taşıyan helikopter düştü!

Tunceli'de içerisinde polis ve hakimlerinde olduğu helikopter düştü.

18 Nisan 2017 Salı 13:51
Tunceli'de polisleri taşıyan helikopter düştü!

Tunceli'de içerisinde 1 hakim, 7 polis ve 4 personelin olduğu helikopter düştü. Bölgede arama-kurtarma çalışmaları sürüyor. Yapılan açıklamada Ovacık Çambulak köyü mevkiinde 2500 rakımlı dağlık arazide helikopter ile irtibatın kesildiği bildirildi. Diyarbakır'dan 10 kişilik AFAD ve askeri ekip Diyarbakır'dan havalanan helikopterin düştüğü düşünülen yere doğru harekete geçti.

Tunceli Valiliğinde açıklama

Tunceli Valiliğinden kazaya ilişkin yapılan açıklamada, ''18 Nisan 2017 günü saat 11.40 sıralarında Pülümür ilçemizden havalanan Skorsky tipi Polis Helikopterinden kalkışından yaklaşık (10) dakika sonra sinyal alımı kesilmiştir. Söz konusu Helikopterde (7) Polis Memuru (1) hakim, (1) Astsubay ve (3) mürettebat olduğu değerlendirilmektedir. Helikopterin olumsuz hava şartlarından dolayı düştüğü değerlendirilmekte olup, bölgeye çok sayıda arama kurtarma ekibi sevk edilmiş olup gelişmelerden kamuoyuna bilgi verilecektir.
        Kamuoyuna saygıyla duyurulur'' ifadeleri yer aldı.

Son Güncelleme: 18.04.2017 17:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.