banner388

"Tüm imkanlarıyla Akay Narin Özel Yaşlı Bakım Merkezi'nden çok memnun kaldık"

Akay Narin Özel Yaşlı Bakım Merkezi'nden bakım hizmeti alan hasta yakını yaşadıkları memnuniyeti anlattı. 

"Tüm imkanlarıyla Akay Narin Özel Yaşlı Bakım Merkezi'nden çok memnun kaldık"

Akay Narin Özel Yaşlı Bakım Merkezi'nden bakım hizmeti alan hasta yakını yaşadıkları memnuniyeti anlattı. 

06 Mayıs 2023 Cumartesi 10:48

Özel Akay Narin Yaşlı Bakım Merkezi, Karadeniz'de palyatif bakımı bulunan konaklamalı fizik tedavi hizmeti sunan tek kurum olarak hizmet vermeye devam ediyor.  

Hasta yakını Muzaffer İlgen, Akay Narin Özel Yaşlı Bakım Merkezi'nden aldıkları hizmetler ve memnuniyeti dile getirdi.

İlgen konuya ilişkin şu ifadelere yer verdi:

"Adım Muzaffer İlgen, memur emeklisiyim. Annem 87 yaşında. Kendisi daha önce İstanbul'da yaşıyordu tek başına. Ancak ilerleyen yaşı nedeniyle artık kendi işlerini göremez hale gelince onu buraya yatırmaya karar verdik. Ne kadar evde bakılsa da sürekli bir sağlık kontrolü ihtiyacı hissediyor. İlaçlarının düzenli alınması gerekiyor. Tabii ki ev imkanlarıyla bu yeterince olamıyordu. Çok çok memnun kaldık. Burada hem sağlık kontrolleri hem psikolojik kontrolleri hem fizik tedavisi çok güzel yapılıyor. Devamlı ilgileniyorlar. Kendi sosyal imkanları da çok iyi. Hem kat görevlileri olsun hemşire, doktor arkadaşlar yönetimden çok çok memnun kaldık. Kendisini sık sık ziyarete geliyoruz zaten ve her seferinde çok memnun olduğunu dolayısıyla böyle bir yerin olması bizim için büyük bir fırsat oldu."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.