banner388

Tüfekci: Samsun'un vagonlu yalanı 'hızlı tren'

İYİ Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İmren Nilay Tüfekci, seçim kampanyası çalışmaları kapsamında gittiği Çarşamba’da, “Her Genel seçimde çıkan  petrol ve doğalgaz, Samsun’da yıllardır verilen hızlı tren sözü ile ciddi yarışır” diye konuştu.

Tüfekci: Samsun'un vagonlu yalanı 'hızlı tren'

İYİ Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İmren Nilay Tüfekci, seçim kampanyası çalışmaları kapsamında gittiği Çarşamba’da, “Her Genel seçimde çıkan  petrol ve doğalgaz, Samsun’da yıllardır verilen hızlı tren sözü ile ciddi yarışır” diye konuştu.

29 Şubat 2024 Perşembe 17:44
Tüfekci: Samsun'un vagonlu yalanı 'hızlı tren'

İlçenin mevcut sorunlarına ve verilen sözlerin bir türlü tutulmamasına dikkat çeken Tüfekci, ‘‘ Kıymetli rakibimiz Halit Doğan sağolsun hiç halkın arasına inmeden salonlarda seçimi geçirme peşinde. Seçim zamanına kadar ne halde olduklarını sormadıkları halkın, yanına gelemiyorlar. Salonlarda kendileri çalıp kendileri söylüyorlar. Bakın bugün Çarşamba’dayız, kimse kusura bakmasın ama yollar patates tarlası gibi. 5 yılın sonunda yolları bozuk, tarımı bitik, fabrikası kapalı, çiftçisi bitik bir Çarşamba var. Sonra da insanların karşısına çıkıp, hızlı Samsun diye konuşun” şeklinde açıklamalarda bulundu.

HAYAL DÜNYANIZDAN ÇIKIP SOKAĞA İNİN

İmren Nilay Tüfekci, Çarşamba gibi bir ilçeye yaşatılan bu kötü yönetimin halka zulüm olduğunu söyleyerek, “Yolları bozuk, fabrikaları kapalı, üretim neredeyse sıfıra inmiş bir Çarşamba’dan bahsediyoruz. 5 yıldır ne altyapısı ne üstyapısı için bir şey yapılmamış, yine yağmurlarda sele kapılan bir Çarşamba görüyoruz. Böylesine değerli, böylesine büyük bir ilçenin bu durumda olması reva mı? Adama sormazlar mı? Sen Çarşamba’da ne yaptın ki, Samsun'a ne yapacaksın. Benim derdim oy için insanları kandırmak değil, benim derdim bir oyun bile çok değerli olduğunu vurgulamak. 23 yılın sonunda geldiğimiz durum, ne güzel ilçemiz Çarşamba’ya ne de dünyanın en özel şehri Samsun’a yakışmıyor. Şu bir gerçek ki siz bu şehri layık olduğu şekilde yönetemediniz. Size halkın verdiği makamı da yetkiyi de doğru ve yerinde kullanmadınız” diye konuştu.

RAYLAR FOTOĞRAF ÇEKİLEREK DÖŞENMİYOR

İyi Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İmren Nilay Tüfekci, geçtiğimiz günlerde Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nun Samsun’a gelip projeleri açıklamasıyla ilgili sert açıklamalarda bulundu. Projenin çok eskiye dayandığı ama bir türlü başlamadığını hatırlatan Tüfekci, ‘‘Biraz araştırma yaparsanız, bu projenin her seçim döneminde gündeme geldiğini göreceksiniz. 10 yılı aşkın bir süredir Samsun’a hızlı tren geliyor.  Samsun’a 10 yılda bir tane çivi çakmadıkları projeyi ısıtıp ısıtıp önümüze getiriyorlar. Türkiye'de en sık söylenen yalanlar arasında ilk 10’a girecek bu projeyle halkı kandırmayı bırakın. Hızlı trenmiş, tersaneymiş, Çarşamba Şeker Fabrikasıymış, halk artık doydu. Bu şehrin size verdiği makam koltuklarında oturmak için sözünün eri olmak gerekir.  Bakanları çağırıp iki fotoğraf verip, işte hızlı tren geliyor, şu yol yapılacak bu hat çizilecek, kalkınacağız, uçacağız, kaçacağız laflarını bırakın. Hızlı trenin rayları fotoğraf çekinerek döşenmiyor. 23 Yıldır yapmadıklarınızı, bu şehirden aldıklarınızı halk size 31 Mart’ta hatırlatacak. Her Genel seçimde çıktığı söylenen petrol ve doğalgaz, Samsun’da yıllardır verilen hızlı tren sözü ile ciddi yarışır’’ şeklinde açıklamalarda bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.