banner388

Tüfekci: Rakiplerimiz panik yapıyor, çünkü önde gidiyoruz

İYİ Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İmren Nilay Tüfekci, “Bu mitinge dönen buluşma için teşekkür ediyorum. Her yerde bu coşku var. Bunu görüyorlar ve panik yapıyorlar çünkü şükürler olsun ki önde gidiyoruz” diye konuştu.

Tüfekci: Rakiplerimiz panik yapıyor, çünkü önde gidiyoruz

İYİ Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İmren Nilay Tüfekci, “Bu mitinge dönen buluşma için teşekkür ediyorum. Her yerde bu coşku var. Bunu görüyorlar ve panik yapıyorlar çünkü şükürler olsun ki önde gidiyoruz” diye konuştu.

26 Şubat 2024 Pazartesi 11:21
Tüfekci: Rakiplerimiz panik yapıyor, çünkü önde gidiyoruz

Seçim kampanyası çalışmaları kapsamında mahalle ziyaretlerine hız kesmeden devam eden Başkan Adayı Tüfekci’ye Soğuksu Mahallesi’nde gerçekleşecek buluşma adeta mitinge dönüştü. İmren Nilay Tüfekci, kendisini bekleyen vatandaşlara teşekkür ederek, ‘‘Bu tabloya, kalabalığa, coşkuya ve heyecana baktığımda gördüğüm tek şey Canikli ve Samsunluların karanını vermiş olduğudur. Canik’e ve tüm Samsun’a 23 yıldır yapılmayanı 5 yılda yapmak bizim boynumuzun borcudur’’ dedi.

OKUL ZABITASI İLE ÇOCUKLARIMIZ KORUNACAK

İYİ Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İmren Nilay Tüfekci, Soğuksu’da yaptığı konuşmasında Canik’in temel sorunlarına değinerek sorunların çözümlerini vatandaş ile paylaştı. Şehirde uyuşturucu madde kullanımının görmezden gelinemeyecek düzeye ulaştığını ve bunlarla ilgili yapılacakların hazır olduğunu söyleyerek, ‘‘Şehrimizde belli başlı mahallelerde bu illetin kullanımı ve ticareti ile ilgili ciddi sorunlar var. Öyle ki vatandaş artık çocuklarını okula göndermeye, sokağa çıkartmaya bile korkar oldu. Dolayısıyla bizim göreve geldiğimizde ilk işlerimizden biri de bu zehir tacirlerinin kökünü kazımak olacak. Okullarımıza çocuklarımızı rahat ve güvenli bir şekilde yollayabilmek için okul zabıta birimleri oluşturacağız. Bu ekiplerimiz alanlarında uzman ve eğitimli kişilerden oluşacak. Okullarımızda ve çevrelerinde kötü madde trafiğine asla göz yummayacağız’’ diye konuştu.

23 YILDIR YAPILMAYANI 5 YILDA YAPMAYA GELİYORUZ

Şehirde ve Canik’te 23 yıldır neredeyse hiçbir problemin kökünden çözülmediğini, seçim zamanları yaklaştığında göz boyamak için çalışıyormuş gibi yapıldığını söyleyen Başkan Adayı Tüfekci, mevcut yönetimin yapmadıklarını yapmaya geliyoruz diyerek, ‘‘Altyapı bu şehrin yıllardır en büyük sorunu. Madem en büyük sorunu bu peki mevcut yönetim niye yapmıyor diye sorarsanız da verilecek cevap belli. Seçim zamanı geldiğinde çok çalışıyorlarmış gibi kaldırım taşlarını yenileyenlere biliyorum ki en güzel cevabı siz o güzel koltuklarını ellerinden alarak vereceksiniz. O koltuklar 5 yıl boyunca oturup sefasını sürme yeri değildir. O koltuklar size vatandaş tarafından layık görülen ama sizin 23 yıldır layık olamadığınız koltuklardır. Bir aydan biraz fazla bir zamanınız kaldı. İyice oturun o koltuklarınızda çünkü 1 Nisan sabahına uyandığınızda 23 yıldır millete kapalı tuttuğunuz o kapılar, sonuna kadar vatandaşa açılacak’’ şeklinde açıklamalarda bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.