banner388

Tüfekci'den emekliye ikramiye müjdesi

İYİ Parti Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı İmren Nilay Tüfekci, vaatlerini ve projelerini kamuoyuyla açıklamaya devam ederken bir müjdeyi de emeklilere verdi.

Tüfekci'den emekliye ikramiye müjdesi

İYİ Parti Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı İmren Nilay Tüfekci, vaatlerini ve projelerini kamuoyuyla açıklamaya devam ederken bir müjdeyi de emeklilere verdi.

14 Şubat 2024 Çarşamba 17:42
Tüfekci'den emekliye ikramiye müjdesi

‘’10 BİN LİRA MAAŞI ÇAY SİMİT İLE Mİ HESAPLADINIZ?’’

Emekli maaşlarının son yapılan zamma rağmen yetersiz olduğunun altını çizerek açıklamalarda bulunan Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Tüfekci, ‘’Emekliler için açıklanan 10 bin lira vatandaşımızın aklını hafife almaktır. Ülkemizde açlık sınırının 15 bin lira seviyelerinde olduğu bu şartlarda, siz yemeyin, içmeyin aç gezin demektir. Emekli 10 bin lirasını kiraya mı versin, faturalara mı versin, pirince mi versin yoksa bir çay bir simite mi versin. Sizlere söz veriyorum, göreve gelir gelmez sileceğimiz faiz borçları, yapacağımız indirimler ve destek paketlerinin yanında emeklimizi de unutmayarak, her bayram 1500 TL ikramiyeyi İYİ Parti Samsun Büyükşehir Belediyesi olarak vereceğiz.’’ diye konuştu.

‘’DESTEK PAKETLERİMİZ SAMSUN’A NEFES ALDIRACAK’’

Açıkladığı paketlerde sadece esnafa değil, her kesime özel projelerin olduğunu ve bu şekilde tüm Samsun’a rahat bir nefes aldıracaklarını vurgulayan İYİ Parti Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı İmren Nilay Tüfekci, ‘’Esnafımıza destek paketi, öğrencilerimize ulaşım ve fatura desteği, emeklilerimize bayram ikramiyesi, kadınlarımıza ilk çocuk desteği gibi daha birçok projemiz var. Bunlar sadece şu an açıkladıklarımız ve dahası da hazır. Bu destek paketlerimizle Samsun’da yaşayan her vatandaşımıza elimizi uzatarak, 23 yıllık karanlıktan güneşe çıkartacağız. Samsunluya hak ettiği değeri, hizmeti, istihdamı verecek olan zaten 23 yıldır verirdi. Ne konuşuyorlarsa konuşsunlar, ne söylüyorlarsa söylesinler lafügüzaftır. Samsun artık size inanmıyor ve kendileri için en ’İYİ’ sinin ne olduğunu biliyorlar. Biz onlara inandık ve Sen de inan Samsun diyerek kapı kapı dolaşmaya devam ediyoruz.’’ Şeklinde açıklamalarda bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
takipci 2024-02-15 13:40:34

gülünesi bir durum aday hanımefendinin söylediğine saygı duymakla beraber aslında karşı çıktığı sistemin devam etmesi için meydanlara çıkmış ondan haberi yok.

Avatar
Atakum lu 2024-02-15 14:59:56

Vaat ler çok ancak biz Atakum Belediye çalışanları maaş alamıyoruz kira verecek çocuklara harçlık verecek durumlar bitti resmen.