banner388

Tufan Akcagöz: 'Savaşın ortasındayız'

CHP Samsun İl Başkanı Tufan Akcagöz yapmış olduğu açıklamada savaşın ortasında olduğumuzu ve Samsun'da yapılan operasyonlarda IŞİD militanlarının yakalandığını belirtti.

Tufan Akcagöz: 'Savaşın ortasındayız'

CHP Samsun İl Başkanı Tufan Akcagöz yapmış olduğu açıklamada savaşın ortasında olduğumuzu ve Samsun'da yapılan operasyonlarda IŞİD militanlarının yakalandığını belirtti.

23 Aralık 2016 Cuma 11:35
Tufan Akcagöz: 'Savaşın ortasındayız'

İşte CHP Samsun İl Başkanı Tufan Akcagöz'ün o açıklaması:
" Bir taraftan terörle mücadele ederken, bir taraftan da parçası olduğumuz savaşın bedelini ödüyoruz. Savaş, belki de dünyanın en çirkin kelimesi. Savaştan kaçmak, savaştan uzak barış politikaları üretmek, her hükümetin önemli görevlerinden biridir. Hükümetler, insanların mutluluğunu sağlamayı başardığı ölçüde başarılı olarak kabul edilebilir. İnsanların öldüğü, hayatlarının ziyan olduğu bir coğrafyada, hükümetlerin başarısı ve başarısızlığı da mutlaka masaya yatırılmalıdır. AKP hükümeti, ülkemizi bir terör ülkesi görünümüne sürükleyen, Rusya'nın Ankara büyükelçisine düzenlenen suikastın ardından İran'ın bile temsilciliğini kapattığı bir ülke fotoğrafı ortaya çıkaran bu sürece, kendi kötü politikaları ile bizzat kendisi sebep olmuştur. Kahrolsun PKK, kahrolsun FETÖ diye bugün ahkam kesenlerin, çok değil bir kaç yıl önce her iki yapıyla da temas halinde olduğunu, hatta biriyle adeta iç içe olduğunu, Mısır'daki sağır sultan bile bilirken, bir takım medya manevralarıyla bunlar unutturulmak istenmektedir. 
          Savaşın ortasındayız ve Samsun'da yapılan operasyonlar sonucunda İşid militanları yakalanmaktadır. Yakalanan militanların bir kısmının, örgüt içinde yüksek rütbelerde oldukları konuşulmaktadır. Samsun'da ne kadar kayıt dışı Arap var, bu sorunun cevabını bilmek tüm Samsunluların hakkıdır. İşid militanları, iki askerimizi yakarak şehit ettiklerini duyurdular. Ne kadar doğru, henüz bilmiyoruz. Işid terörist bir örgüt değil, öfkeden bir araya gelmiş insan topluluğu diyen Ahmet Davutoğlu'nu, Işidlilerin kaçması firar sayılmaz diyen Bekir Bozdağ'ı ve o dönem bu eli kanlı örgüte prim veren siyaset anlayışını görmezden gelirsek, Işid ve benzeri örgütler, daha çok canımızı yakar. El Bab Şehitlerine Allah'tan rahmet, milletimize baş sağlığı diliyoruz. 
             Millet olarak hep birlikte, barış dolu, insanlarımızın ölmediği günler için, bugünden mücadele vermek zorundayız. Hükümete, terörle mücadelede tam destek veriyoruz ama bu, terörü önleme noktasında yanlış politikalar varsa, bunları ortaya çıkarmayacağız, görmezden geleceğiz anlamına gelmez. "

 

Son Güncelleme: 25.12.2016 20:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.