banner388

Tufan Akcagöz: ''Onların sevdiği yeşil, doların yeşilidir.''

Samsun CHP İl Başkanı, Gazi parkında ağaçları kesenlere seslendi.

Tufan Akcagöz: ''Onların sevdiği yeşil, doların yeşilidir.''

Samsun CHP İl Başkanı, Gazi parkında ağaçları kesenlere seslendi.

28 Mayıs 2017 Pazar 10:14
Tufan Akcagöz: ''Onların sevdiği yeşil, doların yeşilidir.''

Samsun Haber - Samsun İlkadım ilçesi sınırları içerisinde bulunan Gazi Park'ında yer alan ağaçların kesilmesi işlemine 
CHP Samsun İl Başkanı Tufan Akcagöz'den sert tepki geldi.

İlkadım Belediyesi tarafından kesildiği söylenen ağaçlarla ilgili eleştiride bulunan Tufan Akcagöz, gelişmişlik düzeyinin binalarla değil yeşil alanlarla olabileceğini ifade ederek söz konusu ağaç kesiminin yanlış olduğunu belirtti.

İlkadım Belediyesi'nden cevap beklediklerini belirtti

Bölgenin tek yeşil alanı Gazi Parkı olduğunu söyleyen CHP İl Başkanı, hangi ağaçların neden kesildiğinin açıklanması gerektiğini söyleyerek bu konuda yetkililerden sorularına cevap verilmesi gerektiğinin altını çizdi. Akcagöz,''Her konuda rant gözlüğü ile çalışan zihniyete bunu anlatmak zor ama anlatmak zorundayız. Çünkü bu bir toplumsal mesele. Aldıkları bu tip yanlış kararlardan keşke sadece kendileri etkilense, keşke sadece onların oksijeni tükense. Ama değil. Hepimizin oksijen alanları kısıtlanıyor. Bu nedenle, Gazi Parkı bir örnektir. Zaman zaman kulağımıza bu gibi bilgiler geliyor. Bir ağacı kesince, başka yerlere başka ağaçlar diktiklerini söyleyerek sözde yüreklere su serpiyorlar. Böyle yüreğe su serpme olmaz. Memleketin geleceğini düşünen akıllı yönetici, ağaç diker; ağaç kesmez. Bu işin takipçisi olacağız ve İlkadım Belediyesi'nden, sorduğumuz sorulara cevap bekliyoruz. " dedi.

Akcagöz: ''Onların sevdiği yeşil, doların yeşilidir.''

Tufan Akcagöz konuşmasının devamında,''Yeşili seviyoruz diyorlar. Hangi yeşili sevdiklerini biliyoruz. Onların sevdiği yeşil, doların yeşilidir. Ağaç dikmeyi sadaka vermekle eş değer gören bir inanç sistemi nerde, vara yoğa ağaç kesen bir düşünce nerde? Taban tabana zıt iki taraf. Sadece Samsun değil, bakın Türkiye'nin bir çok yerinde durum aynıdır. Bir yerde yeşil bir alan varsa, imara açmakta onların üstüne yok. Allah bilir Gazi parkını da bir güzel kurutsak, oraya da Alışveriş merkezi diksek diye düşünenler vardır. Şayet öyle düşünüyorlarsa, bunu akıllarından silsinler. Gazi Parkı'na bu yapılmaya kalkılırsa Samsunlu hemşehrilerimiz buna en üst perdeden tepki göstereceklerdir.'' şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 28.05.2017 10:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cihan Cihangir 2017-05-28 11:19:21

Şimdi CHP il başkanı bu söylemleri İlkadım belediyesine söylüyorsa haklı açıklama olmalı ama tutup durumu siyasilestiriyorsa dünyadan da haberi olmalı diğer parti belediyelerinin yaptıklarınıda bilmeli Tekirdağ da Eskişehir'de İstanbul bazı ilçelerinde gb gb yerini kapasitesini bilmeden ve global bilgiye sahip olmadan olayı başkalarına mâal etmeye calismasin anlaşılan o ki yetersiz kalıyor umarım daha iyileri gelir