banner388

Tufan Akcagöz: Ladik gözden çıkarıldı

CHP Samsun İl Başkanı Tufan Akcagöz, Samsun'un Ladik ilçesinin ikinci planda kaldığını belirtti.

Tufan Akcagöz: Ladik gözden çıkarıldı

CHP Samsun İl Başkanı Tufan Akcagöz, Samsun'un Ladik ilçesinin ikinci planda kaldığını belirtti.

12 Haziran 2017 Pazartesi 11:26
Tufan Akcagöz: Ladik gözden çıkarıldı

Samsun Haber - Samsun'u yönetenlerin Ladik ilçesine karşı bakışını eleştiren CHP Samsun İl Başkanı Tufan Akcagöz, Ladikli vatandaşların isteklerini idarecilere aktarmada çekince içerisinde olmamalarını gerektiğini söyledi.

Tufan Akcagöz, " Biz söylemiyoruz inanın, kendileri söylüyor. Ladik Belediye Başkanı, gazete köşelerinde dert yanacağına, Samsun Büyükşehir Belediyesi'ni harekete geçirecek yolları aramalı, bulmalı. Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi'nin toplantılarında Ladik'le ilgili tek bir gündem maddesinin dahi ele alınmadığını kendileri söylüyor. Alt Belediye'nin talebinin bir yıldır Büyükşehir Meclisi'nin gündemine gelmediğini, bundan bir kaç ay önce Belediye Başkanı söylemişti. Demek ki Ladik, Samsun Büyükşehir'den hizmet alamıyor. Sitem ederek, dert yanarak Belediyecilik yapılmaz. Millet size bu yetkiyi verdi mi? Verdi. Bu yetkiyi kullanırken, cesur olun ve Ladik halkının haklı taleplerini hiç bir tereddüt duymadan, Samsun Büyükşehir Belediyesi'ne iletin. Şayet, yardıma ihtiyaç duyarsanız, hiç bir siyaset amacı gütmeden elimizi uzatmaya, yardıma hazırız. Samsun'un her köşesi bizim. Dolayısıyla, Ladik bir hizmet alacaksa, bundan mutluluk duyarız. " dedi.

''Kimsenin Ladik'e ikinci sınıf ilçe muamelesi yapmaya hakkı yok''

Ladik ilçesine yerel yönetimlerce destek çıkılması konusunda eleştirilerde bulunan Akcagöz, daha çok hizmet götürülmesi gerektiğini ifade ederek, Ladik ilçesinin daha fazla turist çekebilecek bir çalışmanın gerçekleştirilmesinin altını çizdi. 
Ladik ilçesinin çok daha fazla desteği hak ettiğini söyleyen CHP Samsun İl Başkanı Tufan Akcagöz, ''Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin bütçesinde her Ladikli yurttaşın hakkı var. Ancak biliyoruz ki onlar bu paralarla, Van'a yardım yapmayı tercih ediyorlar. Van'a hizmet götürmek size mi düştü?
Bırakın Van'ı da, Ladik'e bakın, bu güzel ilçemize hizmet götürün." diye konuştu. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cemalettin avcı 2017-06-12 22:21:32

TC kanunlarının işlemediği sabah erken Kalkanın horoz olduğu bir nahiye de yaşıyoruz ne zabıta görev yapıyor ne trafik polisi ğörev yapıyor köpeksiz köy sopasız gezin bakalım keser döner sap dönerrrrr

Avatar
Ladikli 2017-06-13 01:46:23

Samsunun çarşambadan başka ilçesimi varki.ladiğede çarşambalı bi belediye başkanı koyarsan hizmetide çarşambaya yapmış olursun.ladik bel.başkanı sadece gününü doldurma derdinde.çerkes olsaydı belki büyükşehirden hizmeti istediği kadar alırdı.samsunun işçelerine büyükşehir tarafından yapılan yatırımların istatistiğine bi bakmak lazım.aslan payını neresi alıyomuş açıklasınlarda görelim.varsa yoksa sahil şeridine yatırımlar.reklam tabelasını as gerisi yalan.

Avatar
Ladikli 2017-06-13 23:19:27

Bosversenize Ladik de neymis. Turizm olmasada olur ilcenin tarihi dogasi havasi suyu kayak merkezi golu kaplicalari falan hepsi bos is bunlar.. eger bu ilce avrupada olsaydi birakin bolgeyi tum dunya tanirdi. Lakin belediye baskanlarimiz tirttt

Avatar
Mustafa tosun 2017-06-13 23:45:58

Değerli başkanımızı Yusuf Ağa ve saz ekibine harcamaya ağız söz ve Ladik özüne dönecek evladına sahip çıkacak söz Yusuf Ziya yaptığın hizmet kadar oy selim başkan seni seviyor ve saygı duyuyoruz sen bu memleketin öz evladının gerekirse ak Parti'ye geçeriz saygılar

Avatar
Genç ladikli 2017-06-14 02:51:14

Bu gidişle ladik ilçe olma sıfatını kaybedecek . Köy olacak.Gençlik merkezi yapıyoruz genci şadikte tutacak hiç bir şey yapmıyoruz.belediye binası yapıyoruz hizmet verecek insan bulamayacağız. Allah ilçemizi çıkar için yönetmeye çalışanlardan korusun Ve ilçe halkımıza akıl fikir versin