banner388

Tufan Akçagöz: ''Geleceğini düşünen hayır der''

CHP İl Başkanı Tufan Akçagöz, referandum çalışmalarına devam ediyor

Tufan Akçagöz: ''Geleceğini düşünen hayır der''

CHP İl Başkanı Tufan Akçagöz, referandum çalışmalarına devam ediyor

03 Nisan 2017 Pazartesi 09:59
Tufan Akçagöz:  ''Geleceğini düşünen hayır der''

Samsun Haber -  Samsun’un Vezirköprü ilçesine ziyaretler gerçekleştiren Tufan Akçagöz, yaklaşan referandum oylaması öncesi vatandaşlara bilgilendirmelerde bulunuyor

Geleceğini düşünen hayır der. 

Yapılması istenen anayasa değişikliğinin vatandaşın ihtiyaçlarını karşılamayacağını ifade eden Tufan Akçagöz, ? Ülke büyük bir girdabın içinde debeleniyor. Millet olarak onlarca sorunumuz var, sıkıntımız var. Ekonomi yerle yeksan. Dolar, avro almış başını gitmiş. Bu Anayasa değişikliği bunların hangisine derman? Hiçbirine. O halde, uyanık olmak zorundayız. Geleceğini düşünen hayır der. 

Hiç bir derdimize derman olmayan bu Anayasa değişikliğine neden evet diyeceğiz? Demek ki bu büyük bir aldatmaca. Bunu görmek zorundayız. Ülkenin temel sorunları belli. Bu temel sorunları çözme yolları da belli. Bu sorun çözme yollarını arayıp bulmak yerine ülkenin kaderini bir kişinin iradesine bırakmak da neyin nesidir?

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
manam61 2017-04-03 11:01:11

sürüler