banner388

Trabzonlu Belediye Başkan Vekili'nden Samsun Valisi'ne eleştiri

Ortahisar Belediye Başkanı Vekili Selahattin Çebi, Samsun Valisi İbrahim Şahin'in yaptığı açıklamaya acizlik demesi Samsun'da tepkiye neden oldu.

Trabzonlu Belediye Başkan Vekili'nden Samsun Valisi'ne eleştiri

Ortahisar Belediye Başkanı Vekili Selahattin Çebi, Samsun Valisi İbrahim Şahin'in yaptığı açıklamaya acizlik demesi Samsun'da tepkiye neden oldu.

11 Mayıs 2017 Perşembe 11:49
Trabzonlu Belediye Başkan Vekili'nden Samsun Valisi'ne eleştiri

Samsun haber - Geçtiğimiz günlerde Samsun'a gelen Suudi Arabistan Riyad ve El Kasım Bölgesi Turizmci ve İşadamları, Vali İbrahim Şahin'i ziyaret etti. Arap heyete Samsun'un turizm ve ekonomik yapısı hakkında bilgi veren Vali Şahin "Gerek Kur’anı Kerim'de ve hadisi şeriflerde cennet tasvir edilirken ırmaklardan, yeşilliklerden, ağaçlardan ve ormanlıklardan bahseder işte dünya’nın cenneti buralardır" dedi.


TRABZON'DA TURİST YOĞUNLUGU VAR

Samsun Valisi İbrahim Şahin'in "Arap turistlerin yoğun olarak uğradığı yer olan Trabzon ili artık yoğunluğu kaldırmamaya başladı" sözleri Ortahisar Belediye Başkanı Vekili Selahattin Çebi tarafından çarpıtılarak acizlikle suçlandı. Hem hükümeti hemde devleti temsil eden Samsun Valisi İbrahim Şahin'in hakkında ağır ithamda bulunan Ortahisar Belediye Başkanı Vekili Selahattin Çebi, Güne Bakış isimli gazeteye verdiği açıklama Samsun'da tepkiye neden oldu.


Ortahisar Belediye Başkanı Vekili Selahattin Çebi yaptığı açıklamada Valinin açıklamalarını acizlik olarak nitelendirerek Trabzon'a davet etti. Çebi Samsun'da çok sayıda Trabzonlu vatandaşın yöneticinin, belediye başkanının, milletvekilinin bulunduğunu söyledi.

Samsun Valisi İbrahim Şahin ise Trabzon'un artık turist yoğunluğunu kaldıramadığını söyleyerek turistlerin Karadeniz'deki diğer illere kayması gerektiğini söylemişti.

İşte Samsun Valisi Şahin'in o açıklaması;

"Arap turistlerin yoğun olarak uğradığı yer olan Trabzon ili artık yoğunluğu kaldırmamaya başladı. O bölgelere gelecek olan turistlerin Ordu, Giresun, Samsun ve Sinop gibi illere kayması gerekiyor. Dolayısıyla bu bölgeler turizme son derece elverişli şehirlerdir. Bizim şöyle bir kaygımız var. Samsun çok fazla gereksiz bir yapılaşmaya girmeksizin pırıl, pırıl bir şehir olsun. Buraya gelen insanlar rahat etsin, para kazanma hırsıyla her tarafımızı heder etmeyelim"

Son Güncelleme: 11.05.2017 17:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
emin karagüzel 2017-05-11 12:47:34

sayın başkan vekili koskoca vali sana mı soracak nasıl açıklama yapacağını, ayrıca valinin tespitleri doğru.

Avatar
AHMET YILMAZ 2017-05-11 17:22:29

Ezik trabzonlu arkadaş...