banner388

Topsakal: Samsun tarihinin en yüksek oyunu alacağız

MHP Samsun Milletvekili Adayı Prof. Dr. İlyas Topsakal Samsun'un en çok ilgi gören milletvekili adayı oldu.

Topsakal: Samsun tarihinin en yüksek oyunu alacağız

MHP Samsun Milletvekili Adayı Prof. Dr. İlyas Topsakal Samsun'un en çok ilgi gören milletvekili adayı oldu.

06 Mayıs 2023 Cumartesi 11:28
Topsakal: Samsun tarihinin en yüksek oyunu alacağız

Seçim gezilerine ara vermeden devam eden Topsakal, Samsun halkının ilgisinden ve sevgisinden büyük bir memnuniyet duyduğunu ve Samsun tarihinin en yüksek oyunu alarak seçimlerden zaferle çıkacaklarını söyledi.

Hem Cumhur ittifakının hem de MHP'nin Samsun'da büyük bir başarı elde edeceğini ifade eden Topsakal; "Önce başarıya inanmak, halkına güvenmek ve vatanını milletini sevmek gerekir. Biz bu vatana, millete ve ülkeye sevdalı insanlarız. Halkımızın gözlerindeki ışıltı bana güç veriyor. 14 mayıs akşamı büyük zafere hazır olun." dedi.

Samsun'da seçim sonrası sorunlara odaklanacaklarını ve şehrin problemlerini hep birlikte el ele gönül gönüle çözeceklerini sözlerine ekleyen Topsakal; "Biz bir ve beraber olduğumuzda altından kalkamayacağımız bir mesele olamaz. Samsun kurtuluş şehri meşalesinin yandığı bir yer. Özel bir konuma sahip. Biz bu şehri şaha kaldıracağız." diye konuştu.

Hiç bir vatandaşının seçimlerden endişe etmemesini isteyen Topsakal; "Bir tarafta her alanda destan yazan Cumhur ittifakı diğer tarafta Türkiye için hiç bir projesi olmayan muhalefet. Halkımız bu farkı görüyor kime oy vereceğini de  biliyor. Bize düşen son güne kadar çalışıp milletimizle birlikte hemhal olmaktır." şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ADNAN 2023-05-06 13:16:15

tanıdığım en iyi ülkücüler iyi partide niye size oy verim ki! çıkar menfaat gözetmeyen hakiki bir ülkücü olarak

Avatar
Totti 2023-05-06 12:58:39

Siz mhp olarak bırakın en yüksek oy almayı barajı gecebilcenmi

Avatar
Ercan 2023-05-06 14:09:38

Barajı aş sonra bakacaz...

Avatar
hakan 2023-05-06 15:16:07

adam gibi adam ilyas topsakal inşAllah meclise gidecek