banner388

Tolga Ardıç, İYİ Parti Genel Merkezi'ne atandı

Samsun Kurucu İl Yönetim Kurulu Üyesi Tolga Ardıç, İYİ Parti Genel Merkezi'ne atandı.

Tolga Ardıç, İYİ Parti Genel Merkezi'ne atandı

Samsun Kurucu İl Yönetim Kurulu Üyesi Tolga Ardıç, İYİ Parti Genel Merkezi'ne atandı.

01 Şubat 2018 Perşembe 14:15
Tolga Ardıç, İYİ Parti Genel Merkezi'ne atandı

Samsun haber - Samsun Kurucu İl Yönetim Kurulu Üyesi Tolga Ardıç, İYİ Parti Genel Merkez'de Gençlik Kolları Genel İdare Kurulu Üyeliğine (GİK) atandı.


Talga Ardıç, Demokrat Parti'de (DP) Gençlik Kolları Karadeniz Bölge Sorumlusu olarak görev yaptı.

26 yaşındaki olan Tolga Ardıç, daha önce DEMOKRAT PARTİ (DP) 'de Gençlik Kolları Karadeniz Bölge Sorumlusu olarak görev yaptı.


İYİ Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Av.Osman Ertürk Özel'in davetinin ardından Cumartesi günü Ankara'ya gidecek olan Ardıç'a görevi verilecek.

Samsunlu Tolga Ardıç yaptığı konuşmada, "Genel Merkezimizin takdiri ile İYİ Parti Gençlik Kolları Genel İdare Kurulu (GİK) Üyeliğine atanmış bulunmaktayım. Allah izin verirse, Cumartesi günü Genel Merkezimize giderek, görevimizi resmen almış olcağım. İYİ GENÇLİK olarak kısa sürede tüm Türkiye gelinde,aktif olarak sahalara inip, başarılı çalışmalara imza atacağız. Tüm gençlerimizi, daha İYİ bir Türkiye için, İYİ Parti'ye davet ediyorum" dedi.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatanperver 2018-02-01 14:47:32

15 Temmuz gibi bir süreçde, ülkemizin bekasına yönelik tehdidin olduğu dönemde TRT de yayımlanan bildirinin altında sıkıyönetim Başbakan ı ismi geçen birinin peşine takılmak ne kadar akıl tutulması varın siz düşünün..,

Avatar
misafir 2018-02-01 16:02:42

hayırlı olsun görevinizde başarılar dilerim