banner388

Tokat'ta iğrenç iddia: Şeytana uydum bir kere

Tokat'ta 9 kız öğrenciye istismarda bulunduğu iddia edilen öğretmenin "şeytana uydum bir kere" dediği öne sürüldü.

Tokat'ta iğrenç iddia: Şeytana uydum bir kere

Tokat'ta 9 kız öğrenciye istismarda bulunduğu iddia edilen öğretmenin "şeytana uydum bir kere" dediği öne sürüldü.

05 Eylül 2018 Çarşamba 09:24
Tokat'ta iğrenç iddia: Şeytana uydum bir kere

Tokat'ın Erbaa ilçesinde bir ortaokulda 2014-2015 eğitim öğretim yılında A.A.A. isimli sınıf öğretmen emekliye ayrılarak başka bir şehire taşındı. Velilerin A.A.A. isimli öğretmenin çocuklarına istismarda bulunduğunu iddia etmesi üzerine A.A.A. 2017 yılında tutuklandı. 1 yıldır cezaevinde bulunan şahsın Ekim ayında Tokat 1. Ağır Ceza Mahkemesinde yargılanacağı öğrenildi.

Erbaa Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında ifade veren bir öğretmenin 2015 yılında okul müdürünün kendileriyle toplantı yaparak telkinde bulunduğunu söylediği kaydedildi.

Toplantının ardından okul müdürünün anlattığı olayda iddiaya göre A.A.A. isimli öğretmenin "şeytana uydum bir kere” dediğini belirterek tutuklara geçti.

Kaynak: İHA
 

Anahtar Kelimeler:
öğretmenTokatTokat Haber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ramazan küçükoğlu 2018-09-05 10:56:54

utanmaz herif biz de kamuda görev yaptık ancak asla kimseye hata yapmadık kamu demek onur demektir ve vicdanlı olacaksın nefsine uymayacaksın ..bir de azmayacaksın böyle belanı bulursun bir de öğretmen olmuşsun ayıp ayıp ayıp bu kızlar senin evladın ben bekar biriyim asla ben yapmam bu hatayı Allah cc vicdan versin .Yeryüzünde bozgunculuk yaparsan ceza vardır insan gibi görevini yapsan aileni geçindirir ekmeğini yerdin yada yapamıyorsan istifa et bu şerefli mesleğe leke sürdürme ...