banner388

Togar: Tekkeköy'ü Süper Lig'e çıkaracağız

Tekkeköy Belediye Başkanı ve Tekkeköy Belediye Başkan Adayı Hasan Togar'a destek vermek isteyen gençler konvoy düzenledi.

Togar: Tekkeköy'ü Süper Lig'e çıkaracağız

Tekkeköy Belediye Başkanı ve Tekkeköy Belediye Başkan Adayı Hasan Togar'a destek vermek isteyen gençler konvoy düzenledi.

18 Mart 2019 Pazartesi 13:19
Togar: Tekkeköy'ü Süper Lig'e çıkaracağız

Sosyal medya üzerinden organizasyon ayarlayan gençler Aşağıçinik SKM önünde bir araya gelerek konvoy oluşturdular. Başkan Togar'a desteklerini gösteren gençler, merkez SKM önünde buluştular.

SÜPER LİG'E TAŞIYACAGIZ

Gençlerin destekleri karşısında heyecan duyan Başkan Togar, "Ben sadece 25 yıl önce bu ilçe için hayaller kuran, 5 yıl önce tabiri caizse 3. Lig'de olan Tekkeköy’ü bugün 1. Lig'e taşıdık. Artık Tekkeköylülerin, Türkiye’nin ve dünyanın neresinden misafiri gelirlerse gelsin, mahcup olmayacakları yeni bir ilçe kurulmasını sağlayan, bugün ise en büyük hedefi bu ilçeyi Süper Lig'e çıkarmak için bir başkanı var. Bu ilçenin Süper Lig'e çıkması için kamu yatırımları gelmesinin hayalini kuran, 20 yıl önce bu ilçeye Allah bir gün nasip edecek belediye başkanı olursam, 'Bu ilçeye devlet hastanesini, fakülteyi ve öğrenci yurdunu getireceğim' demiştim. İçinizden çıkan, dün bu esnaf kardeşinize, Allah belediye başkanlığını nasip etti" ifadelerini kullandı. 

ERDOĞAN VE BAHÇELİ'NİN KURDUĞU BU ÇATIDA TOPLANIN 

2020 yılının sonunda Tekkeköy'ün Süper Lig'e çıkacağını belirten Başkan Togar, "Allah’ın izni ile 2020 yılının sonunda bu ilçe 250 yataklı devlet hastanesi ile 3 bin kişilik öğrenci yurdu ve 16 bölümlük fakültesi ile Cumhurbaşkanımızın talimatını verdiği en az 2 bin gencimizin iş bulacağı kenevir tekstil fabrikası ile hedefine ulaşacak. Bu akşam davet ediyorum; siyasi görüşü ne olursa olsun, Türkiye’nin kaderine damga vurmuş 15 Temmuz gecesi sırt sırta vermiş Tayyip Erdoğan ve Devlet Bahçeli’nin kurduğu bu çatının altında toplanın. Burada devlet var, burada millet var ve burada Tekkeköy var" sözcüklerini kullandı. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
kenan can 2019-03-18 18:10:14

misafirlerimle tekkekoyu ovayi gezmeye geldik..zor kactik ulkenin en verimli canim ovasi betonsever zihniyet tarafindan parsellenmis utandim..seni bizim evladimiz diye secmistik ..uzdun bizi ..

Avatar
M. 2019-03-18 21:08:20

Atakumspor'u da çıkartın lütfen,

Avatar
VATANDAŞ 2019-03-19 09:10:54

siz şu kadro vermediğiniz kişilere kadro verin hiç ayrım yapmadan ondan sonra çıkartırız birinci liğe