banner388

Togar: "Samsun’un en büyük millet bahçesini hayata geçireceğiz”

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, “Tekkeköy’de 90 bin metrekare alanda yemyeşil doğayla insanlarımızı buluşturacak Samsun’un en büyük millet bahçesini hayata geçireceğiz” dedi.

Togar: "Samsun’un en büyük millet bahçesini hayata geçireceğiz”

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, “Tekkeköy’de 90 bin metrekare alanda yemyeşil doğayla insanlarımızı buluşturacak Samsun’un en büyük millet bahçesini hayata geçireceğiz” dedi.

06 Mart 2024 Çarşamba 16:45
Togar: "Samsun’un en büyük millet bahçesini hayata geçireceğiz”

Tekkeköy Belediyesi, Cemal Yeşilyurt Millet Bahçesi ve Masal Ormanı Projelerini birleştirilerek doğayla iç içe bir millet bahçesini ilçeye kazandırılacak. Yer sorunu nedeniyle bir süredir beklemede olan Masal Ormanı Projesi'nde Orman İşletme Müdürlüğü ile atılan imzaların ardından önemli bir mesafe kaydedilmişti. Kurtuluş Mahallesi’ndeki Hacı Ali Ekinci Ormanı, Tarım ve Orman Bakanlığı’ndan kiralanarak 40 bin metrekarelik alanın kazanıldığı proje, Cemal Yeşilyurt Millet Bahçesi projesinin de eklenmesiyle 90 bin metrekare alan üzerinde yeniden planlandı.

Proje detaylarından söz eden Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, “Samsun'un en büyük Millet Bahçesi olma özelliğini taşıyacak Cemal Yeşilyurt Millet Bahçesi ve Masal Ormanı projemizle, çocukların gülümsediği, ailelerin sosyalleştiği güzel bir yaşam alanını hayata geçiriyoruz. Proje kapsamında Keloğlan, Dede Korkut ve Şirinler köylerimiz bulunacak. Doğa yürüyüşü için parkurlar oluşturacağız. Piknik alanları, çocuk oyun alanları ve eğitici etkinliklerin yapılabileceği alanlarımızda yer alacak. Ayrıca kafe ve restoranların da bulunduğu projemiz, ilçemizin festival ve şenliklerinin merkezi haline gelecek. Tekkeköyümüze şimdiden hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” diye konuştu.

BAŞKAN TOGAR'DAN TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ SPORCUYA TEBRİK

Yeni Büyüklü Mahallesi’nde ziyaretlerde bulunan Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Tekkeköy Belediyesi Spor Kulübü sporcusu Güler Yağmur Türkoğlu’nu ziyaret etti. Başkan Togar, “Afyon'da düzenlenen şampiyonada Türkiye 3’ncüsü olan ve Uluslararası Şampiyonlar Turnuvası'nda ülkemizi en iyi şekilde temsil edip bizleri gururlandıracak olan sporcumuzu en kalbi duygularla tebrik ediyorum. Spora ve sporcuya daima desteklerimizi sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

Sporcuya gelecekteki spor hayatında başarılar dileyen Togar, antrenörler Demet Yıldız, Ahmet Erinç, Yalçın Sözen, Kerem Nuri Can'a da bu başarıda verdikleri emeklerden dolayı teşekkür etti.

"GÖNÜLLERE GİRMEYE DEVAM EDECEĞİZ"

Tekkeköy Belediye Başkanı ve Yeniden Refah Partisi (YRP) Başkan Adayı Hasan Togar, esnaf ve vatandaşlarla buluşarak gönül köprüleri kurmayı sürdürüyor. İlçede araç kiralama, filo hizmeti ve ikinci el araç satışının yanında araç filtresi üretimi de yapan ve bünyesinde onlarca insanı istihdam eden bir firma ile tekstil alanında onlarca kişiye istihdam imkanı sunan bir firmayı ziyaret eden Togar çalışanlarla bir araya geldi. Daha sonra ilçe merkezindeki esnafları ziyaret eden Togar Yazılar, Kababürük ve Yeni Büyüklü Mahallelerinde de halk buluşmaları gerçekleştirdi.

Başkan Togar, “Bizler hemşehrilerimizin olduğu her yerde kendimizi mutlu ve huzurlu hissediyoruz. Bu ilçenin güzel insanlarıyla kurduğumuz gönül bağımız, hiçbir zaman tükenmeyecek olan sevgimizin en güzel göstergesidir. Yolumuz dün olduğu gibi bugün de hemşehrilerimizin gönlünde yeşeren muhabbetle, sevgiyle hep beraber güzel günlere yürümektir. Aşkını gönlümüzde hissettiğimiz ilçemiz için el ele verip yüreklere, gönüllere girmeye devam edeceğiz. Bu sevgiye layık olmaya ve insanlarımızla buluşmayı her daim sürdüreceğiz” diye konuştu.

Son Güncelleme: 06.03.2024 17:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
CEMAL MANDIRALI 2024-03-07 10:43:08

CEMAL AMCAMIZIN ADININ OLDUGU HER YER GÜZEL OLUR ALLAH RAHMET EYLESİN MEKANI CENNET OLSUN