banner388

Terme’ye Yarı Olimpik Havuz

Gençlik ve Spor Bakanlığınca yaptırılacak olan yarı olimpik yüzme havuzunun ruhsatı alındı

Terme’ye Yarı Olimpik Havuz

Gençlik ve Spor Bakanlığınca yaptırılacak olan yarı olimpik yüzme havuzunun ruhsatı alındı

06 Ocak 2017 Cuma 17:55
Terme’ye Yarı Olimpik Havuz

Samsun’un Terme ilçesi de yarı olimpik havuzuna kavuşuyor. Daha önce ihalesi yapılan havuz inşaatının ardından Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Genel Müdürlüğü Tesisleri Daire Başkanlığı, Tesisler Şube Müdürü Kamil Kavuran, Terme Belediye Başkanı Şenol Kul’dan yapılacak havuzun ruhsatını yapılacak olan havuzun ruhsatın aldı.

İnşaat sürecinin kısa süre içinde başlayacağı söylenirken, tesis içerisinde sauna, kapalı yüzme havuzu, açık otopark, izleyici terası, duş odaları, fitness salonu ve engelli spor odaları yer alacağı açıklandı.

Yarı olimpik havuz Terme’nin çay mahallesinde, üniversite, ilköğretim okulu ve gençlik merkezinin bulunduğu bölgede yaklaşık 20 bin metrekarelik alan üzerinde kurulacak. Tesisle ilgli konuşan Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, “Yıllardır hayalini kurduğumuz Terme’mizin vizyonunu arttıracak önemli bir projeye daha start veriliyor. 3 bin 204 metrekarelik inşaat alanına sahip proje, ilçenin önemli bir eksiğini daha giderme açısından büyük önem taşıyor. Terme’de geleceğimizin teminatı olan evlatlarımızın daha güvenli ve temiz ortamlarda büyümesi ve kendilerini geliştirebilmesi için ilçemizdeki oyun, spor ve sosyal alanların sayısını her geçen gün artırıyoruz" dedi.


Terme’de gençliğe ve spora olan yatırımların arttığını söyleyen Başkan Kul, başta Cumhurbaşkanı olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti.


 
 
 
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.