banner388

Terme ışıl ışıl

Samsun'un Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, ilçenin beş büyük caddesi olan Çarşamba, Atatürk, Fiskobirlik, Saray ve Ünye Caddelerinde aydınlatma çalışmalarıyla Terme'nin artık ışıl ışıl, daha aydınlık olduğunu söyledi.

Terme ışıl ışıl

Samsun'un Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, ilçenin beş büyük caddesi olan Çarşamba, Atatürk, Fiskobirlik, Saray ve Ünye Caddelerinde aydınlatma çalışmalarıyla Terme'nin artık ışıl ışıl, daha aydınlık olduğunu söyledi.

06 Aralık 2023 Çarşamba 18:20
Terme ışıl ışıl

Terme'de hayata geçirilen Osmanlı Motifli Aydınlatma Projeleri'yle, ilçenin hem gece hem gündüz çehresinin değiştiğine vurgu yapan Başkan Kılıç, aydınlatma çalışmalarına yönelik şu bilgileri verdi:

"Cumhuriyet ve 15 Temmuz Milli İrade Meydanları da bu ışıklandırma çalışmalarıyla birlikte yeni bir kimliğe büründü. Bu hizmetimiz, Terme'yi daha modern, daha güvenli ve daha çekici bir yer yapacak. Artık Terme'nin kültürel ve tarihi zenginlikleri bu ışıklar altında daha net görülecek. Aydınlatma çalışmalarımızın tamamlanmasıyla şehrin estetiği ve güzelliği ön plana çıktı. Bu hizmetin Terme'nin günlük yaşamında olduğu gibi gece yaşamında da hareketliliği artırdık. Gece de sokaklarda korkmadan dolaşılabilecek bir güven ortamı sağladık. Yine, tescilli pidemizi, kaliteli pirincimizi, lezzetine doyulmayan fındığımız ve birçok değerli tarımsal ürünlerimizin simgelerini, aydınlatma hizmetimiz vesilesiyle şehrinizin her caddesine yansıttık. Ayrıca aydınlatma çalışmalarımızda Terme’nin tahta camiinden Simenit Gölü'ne kadar birçok kültür ve turizm değerimizin sembollerini de caddelerimize yansıtarak gelen geçen herkesin bilmesinin önünü açtık. Çalışmalarımız 'Durmak Yok Yola Devam' düsturu ile devam edecek. Terme Halkımıza hayırlı uğurlu olsun.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Recep 2023-12-07 19:10:02

Heryer güzel olmuşda termenin gerçekten en büyük kocaman caddesi dir ama sadece orası karanlık kaldı orasida dört yola kadar aydınlanması lazım ozaman termenin akibiyeti belli olacaktır

Avatar
Hayrettin kışla 2023-12-08 06:37:37

lamba yapmayla sorun çozulmuyor siz önce sokakda köpekleri toplayın gece atmye gittim iki defa bana saldırdılar her sokakda başı boş köpekler bir çocuk olsaydı hesabını kim vercekri vursam hepsini hayvan hakları derseniz suçlu dersiniz asıl suçlu sorumlu olan kişinin duyarsız görmeden gelmesi sorunu cozmemesi bir olay olunca yapana deyil kendinize muhasebe yapın ilgisizlikten sorumsuzluk yan oldu diye benim yapa bileceğim biseydi ama yapmadım görmezden geldim diye

Avatar
Hermes diye biri! 2023-12-08 07:48:01

Sayın başkan! hizmet güzel bir şey! aydınlatma güzel bir şeyi göstermek için yapılır!TERME ilçesinin ne kadar kirli, nekadar düzensiz, ne kadar bakımsız olduğunu gözü olan herkes göruyor!ikincisi Osmanlı motifleri ile aydınlatma demişler osmanlı tarihde kaldı osmanlının bize ne faydası olacak, olacaksa Roma tarzı aydınlatma yapsaydınız!

Avatar
show değil icraat istiyoruz 2023-12-10 10:38:09

Köprüye görselden önce yolları kazıp kazıp bırakan ki kocaman caddesi yazdan beri 2.kez kazılıyor suanda.Yazdan beri suyu gidip gelen 2 köprü arasına merkezleşip sıkışan otogarı uzak diye kullanılmayan üniversite öğrencilerinin merkeze uzak terme ekonomisine katkısız ve sahipsiz bırakan terme den bahset başkan.En gelişmemiş ilçe bir çarşamba ünye fatsa da ilçe terme de...