banner388

Terme Belediyesi yatıyor vatandaş çalışıyor

Samsun'un Terme ilçesinde bir vatandaş belediyenin çalışmadığını iddia ederek vatandaşların yol çalışması yaptığı görüntüleri paylaştı.

Terme Belediyesi yatıyor vatandaş çalışıyor

Samsun'un Terme ilçesinde bir vatandaş belediyenin çalışmadığını iddia ederek vatandaşların yol çalışması yaptığı görüntüleri paylaştı.

23 Haziran 2017 Cuma 17:33

Samsun haber - Samsun'un Terme ilçesinde bir vatandaşın sosyal medya adresinden paylaştığı görüntüler olay oldu. Samsun'un Terme ilçesi Sakarlı Mahallesi'nde çekildiği öğrenilen görüntülerde vatandaşlar kazma kürek çalışıyor. Videoda ise görüntüyü çeken kişi mübarek Ramazan günü yol yapması gereken kişiler nerede diyerek, "Bize bayram mesajı atmayın, hizmet edin" dedi. Görüntülerde ise mahalle halkı ellerine aldıkları kazma kürek ile yoldaki çukurları kapattı.

ORDU EL ATTI

Mahalle halkının sosyal medya paylaşımını gören Ordu Büyükşehir Belediyesi yetkililerinin vatandaşlara iş makinesi ve malzeme desteği yaptığı öğrenildi. Mahalleli defalarca istekde bulunmalarına rağmen yolları yapmayan Terme Belediyesi'ni BİMER'e şikayet ettiklerini belirtti.
 

Son Güncelleme: 01.08.2017 12:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ferat ak 2017-06-23 18:14:50

bizim koyun kaderi hizmet eden tek belediye sakarli belediyesi oda Ozamanin Belediye Baskani Ìzzet Bodur ondan baskasi hizmet yapmamistir .Tesekkurler ordu buyuk sehir belediyesi ayrica mahallemizin insanlariyla gurur duyuyorum.

Avatar
cemal 2017-06-24 01:25:18

Terme belediyesi yapiyormus gibi gozukuyor sadece lafta farlar 5 gun sular kesiliyor bayramda bu mullet ne yapcak sakarli madur

Avatar
Bekir 2017-06-24 07:33:18

Bizim mahalle de aynı belediye bakmıyor

Avatar
Mustafa 2017-07-26 11:51:28

Ordu Büyükşehir Belediyesi kendi yollarını yaptı bitirdi sıra samsuna geldi helal olsun ama buillet seçim zamanı bunları sandıktan yine 1. Parti çıkarır