banner388

Temel Karamollaoğlu'nun Samsun mitingi iptal edildi

Saadet Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Temel Karamollaoğlu'nun bugünkü Samsun programı, dönüş uçağı bulunamadığı için iptal edildi.

Temel Karamollaoğlu'nun Samsun mitingi iptal edildi

Saadet Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Temel Karamollaoğlu'nun bugünkü Samsun programı, dönüş uçağı bulunamadığı için iptal edildi.

16 Haziran 2018 Cumartesi 18:13
Temel Karamollaoğlu'nun Samsun mitingi iptal edildi

Saadet Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Temel Karamollaoğlu, Samsun programını geri dönüş uçağı bulamadığı ve özel bir ulusal kanaldan program teklifi aldığı için iptal etti.

VATANDAŞLARA TELEVİZYONDA SESLENECEK

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Saadet Partisi Samsun 1. Sıra Milletvekili Adayı İsmail Hakkı Akkiraz konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Bu seçimlerde özellikle televizyonlar ve sosyal medyanın etkinliği çok önemli. Bugün için bazı ulusal televizyonlar Sayın Karamollaoğlu’na program teklifinde bulundular. Bu akşam ulusal bir kanalda programa katılacak. Neticede bu televizyonda yapılacak program üzerinden Samsunlulara hitap etme yoluna gidildi. Bunun için de Samsun programı, gelen teklifler üzerine yapılamamış oldu. Uçak bulamaması konusu teknik konular. Neticede olan oldu. Genel başkanımız bu sebeplerden dolayı Samsun’a gelemedi. Buraya geldikten sonra İstanbul’a gidecek bir intikal imkanı olsaydı, tahmin ediyorum Samsun programı yapılacaktı. Arkadaşlarımızla konuşuyoruz, genel başkanımızın daha sonradan buraya gelmesi için çalışıyoruz. Ama program da sıkışık. Genel başkanımızın gelip gelmemesi elbette önemli ama ancak ulusal bir televizyonda ulusa hitap edecek konuşmalarını Samsunlu hemşerilerimizin de evlerinde rahat bir şekilde çaylarını yudumlayarak dinlemelerini buradan davet ediyorum" dedi.


 
Saadet Partisi’nin bayramlaşma programı Samsun Cumhuriyet Meydanı’nda milletvekili adaylarının katılımıyla gerçekleşti. 

Son Güncelleme: 17.06.2018 08:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Maaz yalcin 2018-06-17 06:20:42

Uçak dönüşünü demi tayip ipdalmi erdirdi uçağın de mi yıllardır müslüman zannedenler foyanizi gördü Erbakan görse size sizi gidi emperyalist uşakları der hepinizi kapının önüne koyardi

Avatar
Durmuş 2018-06-17 15:41:47

Sağlığında size hep bunu söyledi. Bunu gömleğini değiştirmemiş dava arkadaşlarına niye söyledi ki. Ayrıca kimin emperyalist uşağı bu kadar aşikarken....mi

Avatar
Zübeyde 2018-06-17 22:32:34

Kimbilir yine ne akplikler yapılmıştırda ülke zarar görmesin diye geçiştirilmiştir namussuzluk gırtlakta yurtdışında756 oy kullanabilecek yerde 9678 oy çıkmış akp ye