banner388

TEKNOFEST Samsun görüşmeleri sürüyor

Samsun’da düzenlenecek olan TEKNOFEST 2022’nin son durumu Selçuk Bayraktar’ın da katılımı ile görüşüldü....

TEKNOFEST Samsun görüşmeleri sürüyor

Samsun’da düzenlenecek olan TEKNOFEST 2022’nin son durumu Selçuk Bayraktar’ın da katılımı ile görüşüldü....

19 Kasım 2021 Cuma 23:24
TEKNOFEST Samsun görüşmeleri sürüyor

Samsun'un ev sahipliğinde düzenlenecek olan TEKNOFEST 2022 kapsamında yürütülen hazırlıkların son durumunun görüşüldüğü ve T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı - TEKNOFEST İcra Kurulu Başkanı Mehmet Fatih Kacır, Samsun Milletvekilleri Çiğdem Karaaslan ve Milletvekili Bedri Yaşar'ın da telekonferans sistemi toplantısı, Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, Samsun Milletvekilleri Fuat Köktaş, Av. Orhan Kırcalı, Kemal Zeybek, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, siyasi parti il başkanları ile T3 Vakfı yetkililerinin katılımlarıyla gerçekleştirildi.


 Vali Dağlı Teknofest ile ilgili şunları söyledi:
“TEKNOFEST'in 2022'de Samsunumuzda düzenlenecek olmasından dolayı hepimiz gururluyuz. Tüm milletvekillerimiz, yerel yönetimlerimiz ve siyasi partilerimizin il başkanlarıyla buradayız ve birlik ve beraberlik içerisinde bu organizasyonu gerçekleştirerek, uzun vadede Samsunumuzun önünü açacak, gelişmesine katkı sunacak kalıcı izleri kazandırmak için hazırız.”
 

Kaynak: İHA

Son Güncelleme: 19.11.2021 23:32
Anahtar Kelimeler:
SamsunSamsun HaberTeknofest
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.