banner388

Tekkeköy’de yol çalışmaları sürüyor

Tekkeköy Belediyesi ulaşım ağını güçlendirmek adına yürüttüğü yol çalışmalarına her geçen gün yenisini ekliyor.

Tekkeköy’de yol çalışmaları sürüyor

Tekkeköy Belediyesi ulaşım ağını güçlendirmek adına yürüttüğü yol çalışmalarına her geçen gün yenisini ekliyor.

19 Haziran 2023 Pazartesi 16:57
Tekkeköy’de yol çalışmaları sürüyor

İl genelinde güvenli ve konforlu bir ulaşım hedefiyle çalışmalarını aralıksız sürdüren belediye ekipleri, her geçen gün yeni çalışmalara imza atıyor. Kırsal mahallelerde yol açma, genişletme, altyapı ve üstyapı çalışmalarına ağırlık veren Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler beton yol çalışmalarını da tüm hızıyla sürdürüyor.

Bu bağlamda yeni bir kırsal mahallede daha araçların güvenli ve konforlu ulaşım imkanlarından istifade edebilmeleri için beton yol çalışmaları başlatıldı. Diğer bir mahallede ise yol genişletme, zemin sıkılaştırma, malzeme serim çalışmaları gerçekleştiriliyor. Ayrıca ilçenin kentleşmesine büyük katkı verecek 250 yataklı İlçe Devlet Hastanesi’nin çevresindeki tüm yolların altyapı ve üstyapı çalışmalarına da start verildi.

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, “Yol medeniyettir felsefesi çerçevesinde ilçemizin dört bir yanını modern, konforlu yollarla ilmik ilmik işleyerek ulaşım ağımızı güçlendiriyoruz. İlçemizin her noktasında konforlu ve güvenli ulaşım için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Bu bağlamda yaptığımız çalışmalara her geçen gün yenilerini eklemeye devam edeceğiz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Oznur yavuz kose 2023-06-21 10:32:48

Lütfen önce çay mahallesi devlet demir yolları sokakta açtığınız yollara asfalt dokun çamurdan yurunmuyor.nedense o mahallenin bir kısmında da doğal gaz yok,gelemedi bir türlü.secimler yaklaşıyor,sandıkta görüşeceğiz artik

Avatar
Neslihan 2023-06-21 11:43:26

Pinar mahallesi de bazi apartmanların alt yapıları yok evlere tasiyor devamli gelip çekmiyorlar onalarada çözüm bulun lutven urun ekiliyor arazilere kalkinca yapilcak deniliyor 3senedir yapılmıyor