banner388

Tekkeköy’de sıcak asfalt çalışmaları sürüyor

Tekkeköy Belediyesi tarafından ilçede yürütülen sıcak asfalt çalışmaları aralıksız sürdürülüyor.

Tekkeköy’de sıcak asfalt çalışmaları sürüyor

Tekkeköy Belediyesi tarafından ilçede yürütülen sıcak asfalt çalışmaları aralıksız sürdürülüyor.

14 Eylül 2023 Perşembe 17:13
Tekkeköy’de sıcak asfalt çalışmaları sürüyor

Tekkeköy Belediyesi ilçenin dört bir yanında alanın yapısına göre farklı malzemelerle sürdürdüğü yol çalışmalarıyla ulaşım ağını güçlendirmeye devam ediyor. Konforlu ve mesafeleri kısaltan yollarla ilçeyi karış karış ören ekipler, son olarak Kurtuluş Mahallesi’nde çalışmalarına devam ediyor.

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar’da bugün mahalledeki çalışmaları yerinde inceleyerek ekiplere kolaylıklar diledi. Kapsamlı ve titiz çalışmalarla ilçeye uzun süre hizmet verecek yollar kazandırdıklarını belirten Başkan Togar, “Tekkeköy’ümüze değer katacak çalışmalara devam ediyor ve ilçemize olan sevdamız ile birlikte vatandaşlarımıza gelecekte daha iyi bir yaşam ortamı sağlamak için işimizi severek yapıyoruz. Bu çalışmalarımızın ışığında ilçemizin dört bir yanında planlamış olduğumuz sıcak asfalt yapılacak yollarımızı yerinde inceledik. Kurtuluş Mahallemizde olduğu gibi ilçemizde birçok noktada çalışmalarımızı bundan önce olduğu bundan sonra da hızla ve titizlikle sürdüreceğiz” dedi. 

Anahtar Kelimeler:
SamsunSamsun HaberTekkeköy
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
2023-09-14 18:16:07

İLKADIM VE BÜYÜKŞEHİR BELEDİYELERİ UYUMAYA DEVAM ETSİN! MERKEZDEKİ BÜTÜN YOLLAR PATATES TARLASINA DÖNMÜŞ DURUMDA! BU BELEDİYELER DAHA NEYİ BEKLEMEKTE..???