banner388

Tekkeköy Yeşilleniyor

Tekkeköy Belediyesi, ilçenin bütününde yeşillendirme çalışmalarına devam ediyor

Tekkeköy Yeşilleniyor

Tekkeköy Belediyesi, ilçenin bütününde yeşillendirme çalışmalarına devam ediyor

31 Mart 2017 Cuma 17:14
Tekkeköy Yeşilleniyor

Samsun Haber - Yeşillendirme çalışmaları tüm hızıyla devam ederken sokak-cadde-mahalle aralarında kaldırımlarda ağaçlandırma yapılarak daha oksijenli ortamlar yaratılmaya çalışılıyor

Konuyla ilgili bilgilendirme yapan Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, İlçemizi yemyeşil ağaçlarla, fidanlarla çeşitli süs bitkileri ile süslemek modern görünümün yanında yeşilin dinlendirici büyüleyici güzelliğini ilçemizde hissettirmek için büyük çaba sarf ediyoruz. İlçemiz sınırlarında belirlenen noktalara binlerce fidan diktik. Bunun yanında özellikle ilçe merkezinde yeşil alanları arttırmak, ağaç sayısını çoğaltmak için özel bir çalışma yürütüyoruz. 

Tüm kaldırımlarımıza durumuna ve uygunluğuna göre ağaçlar dikiyoruz. Bilindiği gibi ağaçlar hoş görünümünün yanında birer oksijen deposudur. Uygunluğuna göre artık ilçemizdeki tüm cadde, sokak ve mahalle aralarındaki kaldırımlarımıza ağaçlar dikerek ilçe merkezimizi yeşilin eşsiz büyüleyici güzelliği ile bütünleştireceğiz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.