banner388

Tekkeköy yeni yaşam alanına kavuşuyor

Samsun'un Tekkeköy ilçesinde yeni yaşam alanı kuruluyor.

Tekkeköy yeni yaşam alanına kavuşuyor

Samsun'un Tekkeköy ilçesinde yeni yaşam alanı kuruluyor.

05 Ocak 2024 Cuma 17:08
Tekkeköy yeni yaşam alanına kavuşuyor

Tekkeköy Belediyesi Kurtuluş Mahallesi'nde yeni yaşam alanını kavuşturmak adına çalışmalarını hız kesmeden devam ediyor.

Çalışmalara ilişkin bilgi veren Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar şu ifadelere yer verdi:

"Tekkeköy'ümüzün geleceğini daha aydınlık bir şekilde oluşturabilmek için gece gündüz demeden emek veren tüm ekip arkadaşlarımız ile birlikte yürüyüş yolları, basketbol, hentbol ve mini futbol sahaları, kamelyaları, spor alanları, bankları, oyun alanları, dinlenme ortamları gibi tüm sosyal donatıların içerisinde olduğu, evlatlarımızın geleceğe umutla baktığı bir yaşam alanı oluşturmak için Kurtuluş Mahallemizdeki çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz.

Bugün, çalışmaları tüm hızıyla devam eden parkımızda hemşehrilerimizin kendilerini doğa ile içiçe hissetmeleri adına planladığımız palmiye ağaçlarının dikim işlemlerini yerinde inceleyerek ekip arkadaşlarımızdan bilgiler aldık.

Parkımız tamamlandığında huzur ve mutluluğun adresi, herkesin yaşamaktan keyif alacağı ve daima gurur duyacağı bir yaşam alanını daha ilçemize kazandırmış olacağız.

İddaalıyız. Tekkeköy'ümüzü Samsun'un en mutlu ve en huzurlu yaşam alanı yapacağız. Bu hedefimiz için de dur durak bilmeden daima çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz."

Son Güncelleme: 19.01.2024 16:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.