banner388

Tekkeköy'e Müthiş Tesis

Tekkeköy'de bölgede örnek gösterilecek iki katlı spor kompleksinin Kutlukent mevkisine kazandırılması için temel kazı çalışmalarına başladı.

Tekkeköy'e Müthiş Tesis

Tekkeköy'de bölgede örnek gösterilecek iki katlı spor kompleksinin Kutlukent mevkisine kazandırılması için temel kazı çalışmalarına başladı.

26 Ekim 2016 Çarşamba 17:26
Tekkeköy'e Müthiş Tesis

Kutlukent'te gençlerin spor yapacakları bir metre kare dahi spor alanı olmadığını belirten Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, “Geçlerimize spor yapacakları alanlar oluşturabilmek adına uzun süren etüt çalışmaları ve araştırmalarımızın sonrasında Kutlukent bölgemizdeki mahallelerimizin tam orta noktasına tam donanımlı bir spor alanı kazandırmak için projeler hazırlayıp, imarda yerini belirledik, sonrasında da ihalesini tamamladık. Yaklaşık 2 bin 500 lira ihale bedelli tesisimiz çok özel ve örnek bir proje olarak hayata geçiyor. İki katlı olarak inşa edilecek olan spor kompleksinde muhteşem Karadeniz manzarasını gören halı saha, voleybol sahası, fitness salonu, gençlik merkezi ile önünde seyir terası ve kafeterya olacak. Tesisimizde sporun dışında alt katındaki kafe ve gençlik merkezi bölge gençlerinin her türlü sosyal ve kültürel etkinliklerine de ev sahipliği yaparken, seyir terasında vatandaşlarımız Karadeniz’in eşsiz büyüleyici güzelliği karşısında çaylarını yudumlayıp sohbet ederek hoş vakit geçirebilecekler. Spor kompleksimiz inşallah en kısa zamanda tüm donanımları ile tamamlanarak hizmet vermeye başlayacak” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.