banner388

"Tekkeköy'deki santral tarımı kötü etkiliyor"

İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, Tekkeköy'de bulunan mobil santral hakkında açıklamalarda bulundu. Yaşar,, "Tekkeköy'deki mobil santralin zararını o bacalar tüterken her gün hastalanan çocuklar biliyor" ifadelerini kullandı.

"Tekkeköy'deki santral tarımı kötü etkiliyor"

İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, Tekkeköy'de bulunan mobil santral hakkında açıklamalarda bulundu. Yaşar,, "Tekkeköy'deki mobil santralin zararını o bacalar tüterken her gün hastalanan çocuklar biliyor" ifadelerini kullandı.

30 Kasım 2018 Cuma 00:29
"Tekkeköy'deki santral tarımı kötü etkiliyor"

Samsun Haber-TBMM Genel Kurulu'nda bu hafta Çevre Kanunu ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nin görüşmeleri yapıldı.


Çevre Kanunu ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nin 14. maddesi üzerine söz alan İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, Tekkeköy'de bulunan mobil santralin tehlikeleri hakkında konuştu.

Bedri Yaşar açıklamasında, "Samsun'un Tekkeköy'ü ilçesine de dikkatlerinizi çekmek istiyorum. Tekkeköy ilçemizde, özellikle bu bölgede yapılan mobil santraller, termik santrallerden dolayı artık çiftçilerimizin yetiştirdiği ürünler Tekkeköy'de yetiştiriliyorsa bunlar artık talep görmüyor "Zehirli." denilerek de satın alınmıyor." şeklinde sözlerine başlayan Yaşar, Samsun Tekkeköy'deki içler acısı bir başka tabloyu da gözler önüne serdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
S55-55 2018-11-30 10:51:37

M5561, bu sorunu dile getiren vekili eleştirmeden önce santralin doğalgaz filtrelerinin ne sıklıkla değişip değişmediğini, santralllerin ne kadaranın tam kapasite çalışıp çalışmadığını bu konuda samsun büyükşehir belediyesinin geçici ruhsat vererek bu ruhsatın mahkeme kararıyla durdurulduğunu, bu santrallere ÇED tarafından olumlu raporu verilmediğini,durdurulan santraller için bu santrallerin sahibi olan ortak girişimin yani aynı zamanda milletin a..na koyacağız diyen şirketin çalıştırılmayan süreler için devletten kaç yüz milyon tl tazminat aldığını ve bu yolla hazinenin boşlatıldığını bir öğren araştır. Ve ondan sonra vekili eleştir. Vekilini seçmeden önce sen doğru seçmen ol. Meclisede seni savunacak doğru vekillerin olsun vesselam.

Avatar
MURAT 2018-11-30 12:18:20

Ben TEKKEKÖY DE YASİYORUM İŞİ SİYASETE CEKMEYİN.GECE O BACALARA BAKTİNİZMİ KARA KARA YOGUN DUMANLAR CİKİYOR.BEN HEMEN HEMEN HER GECE GORUYORUM.GUNDUZ DOGSLGAZ GECE BASKA BİSE KANİMCA.CUMA GUNU AGZİMİ BOZMAK İSTEMİYORUM.ALLAHA EMANET OLUN

Avatar
ufuk 2018-11-30 16:04:22

yorum yazanlar sizler Tekkekoy lu degilsiniz galiba Türkiye nin havasi en pis ilcesi bilin bakalim neresiymis. tabi ki Tekkekoy adam cok iyi bi konuya deginmis sadece iyi partili diye karsi cikiyorsunuz her gece salinan gazlar girtlak yakiyor bunu ben biliyorum en fazla kanserden vefat eden insanlar Tekkekoy de yasiyor bunlari bi arastirin sadece siyaset olarak bakmayin..

Avatar
M5561 2018-11-30 01:12:52

Bu adamdan vekil mi olur işte iyi partinin tercihi bi defa o santraller doğalgaz ile çalışıyor ha tüplü araba ha doğalgaz çevrim santrali vekil dediğin boş konuşmaz araştırır öyle konuşur

Avatar
Yusuf 2018-11-30 09:40:07

Tekkekoy den haberi olmayan samsun dışı milletvekili aklınca baş dönmesi yaratmaya çalışıyor yerse mobil santralmi kaldı

Avatar
55 2018-11-30 10:18:34

Biri, sayın vekile mobil santrallerin sökülüp Gana' ya kurulduğunu anlatsın.

Avatar
Öznur 2018-11-30 11:00:05

Hiçbiri ile ilgilenmiyorum çok sıkıcılar

Avatar
BSEE 2018-11-30 19:19:48

Millet cahil, vekil cahil.